Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Miris atrasts Tenerifē pazudušais britu jaunietis
foto: Facebook/Jay Slater missing
Džejs Sleiters bija pazudis kopš 17. jūnija.
Pasaulē

Miris atrasts Tenerifē pazudušais britu jaunietis

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Gandrīz pēc mēneša ilgiem meklējumiem miris atrasts 19 gadus vecais britu jaunietis Džejs Sleiters, kas ar draugiem bija devies atpūsties uz Tenerifi.

Miris atrasts Tenerifē pazudušais britu jaunietis ...

Džejs bija apmeklējis NRG mūzikas festivālu "Playa de Las Americas", bet pēc tam atgriezās "Airbnb", kur bija apmeties kopā ar diviem vecākiem britiem, kurus tur satika.

Pēdējo reizi jaunietis par sevi deva ziņu plkst. 9.00, kad savam draugam Bredam Hārgvīzam paziņoja, ka ir nokavējis autobusu un centīsies saviem spēkiem veikt 10 stundu ilgo ceļu atpakaļ līdz savam hotelim salas dienvidos. Draugs norāda, ka sarunā Džejs izklausījies izmisis un vēstījis, ka "ir apmaldījies, viņa telefona akumulators izlādējies līdz 1 procentam, un viņam ļoti slāpstot".

Hārgvīzs vēsta, ka video sarunā līdz galam nebija iespējams saprast, kas notiek, bet šķita, ka viņš krīt. Draugs apgalvo, ka pēdējais, ko manījis bija Džeja kājas uz nelīdzenas zemes virsmas.

Civilās gvardes pārstāvis šodien sacīja: "Pēc 29 nepārtrauktām meklēšanas dienām jauna vīrieša līķis ir atrasts Maskas apgabalā. Viss norāda uz to, ka tas ir 17. jūnijā pazudušā britu jaunieša līķis."

Sākotnējā izmeklēšana liecina, ka jaunietis ir cietis nelaimes gadījumā un nokritis vietā, kur viņu atrada.