Pasaulē
2024. gada 14. jūlijā, 10:33

Policija ignorēja brīdinājumus par šāvēju uz jumta, apgalvo Trampa atentāta aculiecinieks

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Aculiecinieks kanālam “BBC” pastāstīja, ka redzējis šāvēju, bet viņa brīdinājumus policija noignorēja.

Policija ignorēja brīdinājumus par šāvēju uz jumta...

Pēc aculiecinieka stāstītā, viņš  klausījās Donalda Trampa runu. Aptuveni 5-7 minūtes pēc tam, kad viņš nostājās klausīties runu, pēkšņi viņš un vairāki citi cilvēki pamanīja vīrieti, kas rāpās uz jumta ar šauteni. Cilvēki sāka rādīt uz vīrieti. Aculiecinieks skaidroja, ka policija skraidīja apkārt kāmēr viņš centās pievērst viņu uzmanību, norādot un sakot,“tur ir vīrietis ar ieroci uz jumta, viņš rāpjās augšā!” Savukārt policija viņa norādījumiem uzmanību nepievērsa.

Aculiecinieks bija sašutis, ka Tramps turpināja runāt uz skatuves un neviens viņu nebija jau aizdzinis prom. Viņš rādīja uz vīrieti ar ieroci kādās divas minutes, lai brīdinātu par šāvēju, apzinoties, ka Slepenā dienesta aģenti uz viņu skatījās. Un jau nākamajā mirklī izskanēja pieci šavieni. Aculieicinieks bija arī neizpratnē, kāpēc Slepenā dienesta aģenti nebija apdomājuši, ka vērētu uzkāpt uz visiem jumtiem, lai novērotu situāciju. 

Tramps sestdien tika ievainots ausī apšaudē vēlēšanu kampaņas mītiņā

Tramps sestdien tika ievainots ausī apšaudē vēlēšanu kampaņas mītiņā, un notikušais tiek izmeklēts kā atentāta mēģinājums.Uzbrucēju, kurš atklāja uguni uz ...

Jau ziņots, ka Tramps sestdien tika ievainots ausī apšaudē vēlēšanu kampaņas mītiņā, un notikušais tiek izmeklēts kā atentāta mēģinājums. Uzbrucēju, kurš atklāja uguni uz Trampu no līdzās esošās ēkas jumta, nošāva Slepenā dienesta aģenti.