foto: Unian/Telegram
Krievijas palaista raķete pērn Odesā nogalināja vīrieša sievu un meitiņu. Frontē gājis bojā viņš pats
Odesas iedzīvotājs Jurijs Glodans pērn zaudēja ģimeni.
Pasaulē
2023. gada 5. novembris, 20:27

Krievijas palaista raķete pērn Odesā nogalināja vīrieša sievu un meitiņu. Frontē gājis bojā viņš pats

Jauns.lv

Vīrietis, kura ģimene pērn Lieldienās tika nogalināta Krievijas raķešu triecienā, devās karā, lai aizstāvētu savu valsti no iebrucējiem. Diemžēl no frontes saņemtas traģiskas ziņas – vīrietis karadarbībā gājis bojā, vēsta “Unian”.

Par vīrieša nāvi sociālajos tīklos ziņojuši cilvēki, kas viņu pazina, tostarp uzņēmējs Aleksandrs Jakovenko. 

Okupanti nogalināja trīs paaudzes. Odesā atvadās no trīs mēnešus vecās Kiras, viņas mātes un vecmāmiņas

Odesā notikusi atvadīšanās no okupantu raķešu uzlidojumā nogalinātās ģimenes - trīs mēnešus vecās Kiras, viņas mātes Valērijas un vecmāmiņas Ludmilas.

gallery icon

"Es ar viņu cieši nesazinājos, taču gandrīz katrs Odesas iedzīvotājs zina šo ģimeni. Jura ir vīrs, tēvs, karotājs, maiznieks un kolēģis projektā "Make My Cake" Odesā, kur esmu līdzīpašnieks. Tajā dienā, kad bojā gāja viņa ģimene, bija viņa pirmā brīvdiena.  Viņš izgāja uz veikalu, kad atgriezās, viņa pasaule bija iznīcināta," rakstīja Jakovenko.

Mirkļi no 28 gadus vecās Valērijas Glodanas dzīves. Viņu kopā ar mazo meitiņu un mammu Odesā nogalināja krievu raķetes

gallery icon

"Traģēdija paņēma trīs mēnešus vecās Kiras Glodanas, viņas mātes Valērijas un vecmāmiņas Ludmilas dzīvību - tā ir Juras ģimene. Viņš rīkojās kā ukraiņu tautas cienīgs cilvēks - devās uz Ukrainas bruņotajiem spēkiem.. Šodien uzzinājām, "ka viņš nomira, aizstāvot savu tautu. Svētīga atmiņa, cilvēks ar lielu sirdi...," norāda Jakovenko.