foto: ekrānuzņēmums no video
 "Viņš mani pārsteidza kā psihoterapeitu" Arestovičs mīklaini paskaidro sadarbības izbeigšanu ar Feiginu
Ukrainas prezidenta biroja bijušais darbinieks Oleksijs Arestovičs liek noprast, ka starp abiem tomēr ir bijis konflikts.
Pasaulē
2023. gada 23. augusts, 13:45

"Viņš mani pārsteidza kā psihoterapeitu" Arestovičs mīklaini paskaidro sadarbības izbeigšanu ar Feiginu

Jauns.lv

Paziņojot par to, ka "Youtube" kanālā "Feigin Live" vairs nebūs skatāmas tiešraides ar ukraiņu politikas un militāro speciālistu Oleksiju Arestoviču, krievu jurists Marks Feigins nelika domāt, ka starp abiem varētu būt domstarpības. Citādu iespaidu rada Arestoviča replikas.

Jāpiebilst, ka - kamēr Feigins pauda, ka tiešraižu izbeigšana ir abpusējs lēmums - Arestovičs ātri vien atsāka darboties tādā pašā formātā, tikai ar citiem partneriem.

Rezultātā jāsliecas domāt, ka nekāda radošā pauze, par kuru iepriekš izskanēja runas, Arestoviča gadījumā nav iestājusies.

"Nevaru nepajautāt, jo tas visus satrauc. Kāda ir iespēja, ka jūs atsāksiet sarunas?" Arestovičam "Youtube" raidījumā jautā rakstnieks Dmitrijs Bikovs.

"Vairs nekādu iespēju," skaidro Arestovičs. "Viņš spēja mani pārsteigt. Nestiepju uz āru iekšējās lietas, taču viņš mani pārsteidza kā cilvēku, kurš interesējas par psihoterapijas lietām," paturpina Arestovičs.

Ukrainas prezidenta biroja bijušais darbinieks liek noprast, ka starp abiem tomēr ir bijis konflikts.

Nosacīti drūmu atmosfēru pēdējos raidījumos pamanījuši arī daudzi skatītāji, norādot, ka starp abiem kara apskatniekiem ir vērojama spriedze.