foto: AP/Scanpix
Spānijas kinozvaigžņu dēls Taizemē nogalinājis un apracis draugu; iespējams, abiem bijušas romantiskas attiecības
Taizemes policijas darbinieki eskortē arestēto Danielu Sančo.
Pasaulē
2023. gada 16. augusts, 06:47

Spānijas kinozvaigžņu dēls Taizemē nogalinājis un apracis draugu; iespējams, abiem bijušas romantiskas attiecības

Jauns.lv

Madridē dzīvojošais "YouTube" blogeris Daniels Sančo (29) Taizemē ir arestēts par iespējamu tuva drauga, kolumbiešu izcelsmes ķirurga Edvina Arietas (44) brutālu noslepkavošanu un viņa mirstīgo atlieku aprakšanu tūristu iecienītā Taizemes salā.

29 gadus vecais Daniels ir Spānijā labi zināmu personību dēls - viņa vecāki ir kinozvaigznes Rodolfo Sančo un Silvija Brončalo. Daniels Sančo Brončalo tiek apsūdzēts 44 gadus vecā Edvina Arietas Arteagas tīšā nogalināšanā un mēģinājumā atbrīvoties no nelaiķa līķa, vēsta nypost.com. Vīrieša mirstīgo atlieku fragmenti tika atrasti tūristu iemīļotajā Phanganas salā, kas slavena ar savām ikmēneša pilnmēness ballītēm.

foto: EPA/Scanpix

Pēc policijas ziņām, pagājušajā nedēļā pēc tam, kad salā tika atrastas cilvēka mirstīgās atliekas, Daniels Sančo ziņoja par Arietas pazušanu. Blogeris pats drīz vien tika arestēts kā ar slepkavību saistīta persona. Pēc kāda laika Sančo atzinās Arietas nogalināšanā, taču noliedza, ka to būtu darījis tīšām, iepriekš izplānojot noziegumu. Kā stāstīja Sančo, nopietnas problēmas sākās 1. augustā.

Arieta esot viņu vajājis un tajā dienā ieradies viņa viesnīcas numurā un, gluži vai pieprasot, piedāvājis seksuālas attiecības, informē spāņu laikraksts "El Pais". Daniels izmeklētājiem stāstīja, ka viņš atstūmis solīdā vecuma vīrieti, kurš mēģinājis ar viņu mīlēties, un dusmu uzplūdā viņu pagrūdis. 44 gadus vecais Edvins Arieta krītot atsities ar galvu pret vannas malu un acīmredzot guvis nāvējošu traumu. Tad Daniels Sančo, pēc paša teiktā, nolēma atbrīvoties no ķirurga ķermeņa.

foto: AFP/Scanpix
Kolumbiešu izcelsmes ķirurgs Edvins Arieta Arteaga, kura mirstīgo atlieku fragmenti tika atrasti izgāztuvē un jūrā, salas tuvumā.

Tomēr reģiona policijas priekšnieks Surapongs Thanomčits, atbildot uz Taizemes sabiedriskās raidorganizācijas "Thai PBS" jautājumiem, pieminēja, ka kāds ir redzējis Sančo pērkam nazi, atkritumu maisus un tīrīšanas šķidrumu, un tas šķietami notika vēl pirms Arietas nāves.

foto: VIA REUTERS

Pabeidzis asiņaino darbu, Sančo izrakstījās no viesnīcas. Tiesa, tajā vakarā, kad tika atrasti līķa fragmenti, Daniels Sančo kopā ar divām salā satiktām sievietēm devās uz pilnmēness ballīti. Tikko atgriezies no ballītes un ieraudzījis TV ziņās reportāžas par Arietas slepkavību, Sančo ziņoja par kolumbieša pazušanu, taču maldinoši norādīja, ka pats salā ieradies tikai pirms vienas dienas, 2. augustā.

foto: EPA/Scanpix
Daniels Sančo Taizemes policijas iecirknī.

Tobrīd kopš Arietas nāves bija pagājušas vairāk nekā 24 stundas. Taizemes mediju publicētajos novērošanas kadros redzams, kā Sančo un Arieta kopā brauc ar motociklu dažas dienas pirms slepkavības. Uz jautājumu par slepkavības motīvu Surattani policijas iecirkņa priekšnieks Saranju Čamnanrats sacīja: viņš uzskata, ka motīvam jābūt saistītam ar aizdomās turētā un upura personiskajām attiecībām.

foto: AP/Scanpix
Pēc Taizemes policijas teiktā, vairākas nelaiķa ķermeņa daļas tika atrastas, apraktas izgāztuvē. Galva un vēl citas ķermeņa daļas - jūrā.

Mediju sniegtā informācija par to, kāda veida attiecības saistījušas Sančo un Arietu, ir visai pretrunīga. Taču daži Taizemes ziņu portāli, atsaucoties uz policijai pietuvinātiem avotiem, norāda, ka "YouTube" blogeris no Spānijas, pēc paša teiktā, bija izveidojia romantiskas attiecības ar Arietu, taču gribējis tās kaut kā izbeigt. Savukārt intervijā Spānijas ziņu aģentūrai EFE Sančo norādījis, ka starp viņu un Arietu neesot bijis nekā intīma.

Traģēdija Taizemē - 29 gadus veco spāni Danielu Sančo tur aizdomās par mīļotā vīrieša slepkavību

Madridē dzīvojošais "YouTube" blogeris Daniels Sančo (29) Taizemē ir arestēts par iespējamu tuva drauga, kolumbiešu izcelsmes ķirurga Edvina Arietas (44) ...

gallery icon
9