foto: Pixabay.com
Slaktiņš Krievijas ciemā: trīs cilvēku ģimenes slepkavībā atzinusies 14 gadus vecā meita
Pasaulē
2022. gada 24. janvāris, 12:21

Slaktiņš Krievijas ciemā: trīs cilvēku ģimenes slepkavībā atzinusies 14 gadus vecā meita

Jauns.lv

Omskas apgabala policija trīskāršās slepkavības izmeklēšanas laikā, Pavlogradskas rajona ciemā aizturējusi divus aizdomās turamos – 14 gadus veco bojāgājušās sievietes meitu un viņas 17 gadus veco draugu.

Pēc izmeklēšanas versijas, 14 gadus vecā skolniece pierunāja savu draugu nogalināt viņas 35 gadus veco māti, 38 gadus veco patēvu, kā arī 10 gadus veco māsu ar invaliditāti, "par kuru aizdomās turamā negribēja rūpēties", liecina Krievijas Federācijas Izmeklēšanas komitejas informācija.

Izmeklētāji noārda, ka aizdomās turamās vecāki bija pret viņas draudzību ar 17 gadus veco jaunieti. Izdevums "Gorod55" vēsta, ka pēc avota sniegtās informācijas, meitene sacīja jaunietim, ka patēvs esot viņai uzmācies un "viņi izplānojuši slepkavību".

22. janvāra naktī aizdomās turamais jaunietis iekļuva mājā pa durvīm, kuras atvēra draudzene un ar mājlopu nokaušanai paredzētu nazi nogalināja trīs cilvēkus, vēsta "Meduza".

"Mash Siberia" raksta, ka pusaudži divatā nodūruši sievieti, viņas vīru un 10 gadus vecu meiteni, bet Izmeklēšanas komiteja informē, ka nāvejošos naža dūrienus veicis jaunietis.

Pēc slepkavības 14 gadus vecā skolniece, paņemot sev līdzi sešus gadus veco bāli, devās pie kaimiņiem un paziņoja par uzbrukumu.

Policistiem viņa pastāstīja, ka slepkavību pastrādājis nepazīstams vīrietis ar bārdu. Izmeklētāji izanalizējot liecības un meitenes uzvedību sāka šaubīties, ka viņa runā patiesību.

Meiteni un viņas draugu pārbaudīja ar melu detektoru. Tāpat svarīgas detaļas paziņoja aizdomās turamās jaunākais brālis.  

Nopratināšanas laikā pusaudži atzinušies slepkavībā. 17 gadus vecais aizdomās turamais detalizēti izstāstīja par notikušo un nodeva slepkavības ieroci un asiņaino apģērbu, kurā atradās nozieguma pastrādāšanas brīdī.