Pasaulē
2021. gada 23. septembris, 20:15

"Dzīve pārvērtās murgā" - Kaimiņiem sava versija par to, kur palicis nogalinātās soctīklu zvaigznes līgavainis

Jauns.lv

Kad pēc vairāku dienu ilgiem meklējumiem tika atrasts bezvēsts pazudušās soctīklu zvaigznes Gabijas Petito līķis, bez pēdām pazuda arī mirušās meitenes līgavainis Braiens Laundrijs. Abi bija devušies kopīgā ceļojumā, taču no tā jaunais vīrietis atgriezās viens. Tagad kaimiņi medijiem atklājuši, ka kopš sākās Gabijas meklēšana, dzīve blakus Laundrija ģimenei pārvērtusies "murgā".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā norāda kaimiņi, Gabijas Petito bijušais draugs, iespējams, pametis savas mājas kemperī kopā ar saviem vecākiem tajā pašā dienā, kad tika izziņota soctīklu influenceres pazušana.

foto: Instagram/@gabspetito
Braiens Laundrijs.

Viljams un Šarlīna, kas dzīvo netālu no Braiena Laundrija mājas Floridā apgalvo, ka redzējuši 23 gadus veco vīrieti un viņa vecākus ievietojam mantas kemperī un atstājam īpašumu, vēsta "Mirror".

Kaimiņi, kas šajā rajonā ievākušies nesen, uzskata, ka ģimene, iespējams, devusies tālākā ceļojumā. Tomēr vēlāk kaimiņi informēti, ka policija izmeklē Gabijas pazušanu.

Pāris apgalvo, ka kopš sākās Gabijas meklēšana, dzīve blakus Laundrija ģimenei bijusi īsts "murgs". Kas tieši ar to domāts, gan netiek paskaidrots.

22 gadus vecā meitene tika izsludināta meklēšanā 11. septembrī, desmit dienas pēc tam, kad viņas draugs Laundrijs atgriezās mājās no abu kopīgā ceļojuma bez viņas.

Pagājušās nedēļas nogalē netālu no "Grand Taton National Park" ASV Vaiomingas štatā tika atrasts 22 gadus vecās Gabijas līķis. Viņa pazuda bez vēsts ceļojumā, kurā devās kopā ar savu līgavaini.

Sākotnējā informācija liecināja, ka meitene ir noslepkavota, tomēr, precīzs nāves iemesls publiski netiek atklāts. Pēdējās sešas dienas varasiestādes meklē arī Laundriju, kurš lietā atzīts par "interešu personu", taču viņam nav aizdomās turamā statuss.

Policija ziņoja, ka Laundrija vecāki par viņa pazušanu ziņojuši tikai trīs dienas pēc tam, kad viņš 14. septembrī pēdējo reizi redzēts. Kad Laundrijs atgriezās mājās, kaimiņi nedomāja, ka ar sievieti kaut kas būtu noticis.

"Mēs nezinājām, ka tas pieder Gabijai, mēs domājām, ka tas ir Braiena busiņš. Mēs nezinājām, ka viņi bija ceļojumā." Varasiestādes uzskata, ka Laundrijs joprojām atrodas kaut kur Nacionālā parka teritorijā.

Pirms vairāk nekā nedēļas Laundrijs saviem vecākiem sacījis, ka dosies uz turieni pārgājienā. 

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas