Pasaulē
2020. gada 30. jūnijs, 11:34

ANO šokē seksa video braucošā organizācijas automašīnā Izraēlā (18+)

Jauns.lv

Apvienoto Nāciju Organizācija (ANO) paziņojusi, ka tā ir “šokēta un dziļi satraukta” par videoierakstu, kurā redzams, kā vīrietis un sieviete nodarbojas ar seksu automašīnā ar organizācijas simboliku Izraēlā.

Šajā video, ka sociālajos tīklos nonāca piektdien, redzama kāda sieviete sarkanā kleitā un vīrietis. Abi atrodas automašīnas aizmugurējās sēdvietās un acīmredzami stājas dzimumsakaros. Visticamāk, video tika uzņemts Telavivas piekrastē. Zīmīgi, ka mīlnieki automašīnā nav vienīgie – priekšējā sēdeklī ir vēl viens pasažieris, kamēr pašu šoferi nevar redzēt.

Šis video izsauca plašu reakciju sociālajos tīklos.

ANO paziņoja, ka izmeklē šo incidentu un ir diezgan tuvu iesaistīto personību noskaidrošanā.

ANO ģenerālsekretāra preses pārstāvis Stefans Dudžariks paziņojis, ka organizācijā šādu uzvedību uzskata par “pretīgu”. Tas “ir pretrunā ar visu, par ko mēs iestājamies un par ko mēs cīnāmies, apkarojot ANO darbinieku neatbilstošu uzvedību,” viņš sacīja.

Organizācijā īsteno stingru politiku attiecībā pret seksuāla rakstura pārkāpumiem no savu darbinieku puses. “Mēs esam šokēti un dziļi satraukti par to, kas redzams šajā video,” norādīja Dudžariks, norādot, ka izmeklēšana virzās ļoti ātri.

Dudžariks pieļāva, ka video varētu būt redzami ANO Pamiera uzraudzības organizācijas (UNTSO) darbinieki, kas reģionā darbojas jau kopš 1948. gada.

Tomēr “Human Rights Watch” Sieviešu tiesību nodaļas direktore Hezera Barra sacīja – viņu redzētais video nepārsteidz. “Ir labi, ka viņi to izmeklē,” piebilda Barra, tomēr, viņasprāt, ANO iekšienē ir daudz vairāk problēmu nekā šis viens video.