Skandalozs video: Francijas prezidenta sieva runā par anālo seksu
Pasaulē
2010. gada 26. maijā, 07:03

Skandalozs video: Francijas prezidenta sieva runā par anālo seksu

Jauns.lv

Francijas prezidenta sieva Karla Bruni nonākusi neveiklā situācijā, jo internetā nonācis video, kurā viņa runā par seksu vācu, itāliešu, spāņu un angļu valodās.

Skandalozs video: Francijas prezidenta sieva runā ...
Francijas prezidenta sieva Karla Bruni uzstājoties 2003.gadā.
Francijas prezidenta sieva Karla Bruni uzstājoties 2003.gadā.

Pirmoreiz šis ieraksts demonstrēts kulta televīzijas raidījumā Eurotrash 1996.gadā: toreiz Karla Bruni izvilka no somiņas divus grāmatas „Karstais starptautiskais seksa ceļvedis” eksemplārus un sāka aktīvi komentēt šo grāmatu saturu.

„Mums ir vajadzīga šāda veida grāmata, jo mēs ceļojam un ik dienu satiekam jaunus cilvēkus un mums ir jāzina, ko viņiem teikt, ja pēkšņi atradīsimies vienā gultā”, - stāstīja nākamā Francijas pirmā lēdija. „Piemēram, ja jūs satiksiet vācieti un gribēsiet viņam pateikt: „Tu mani ļoti uzbudini”, jums jāsaka: „Sie erhalten mich sehr heiss””. Vēl šajā video Karla Bruni stāstīja arī par to, kā jānodarbojas ar seksu un kā vācu valodā palūgt partnerim, lai viņš iebāž pirkstu anālajā atverē.

Skandalozais video:

Klipā raidījuma vadītāji itāliešu izcelsmes dziedātāju un fotomodeli nosauca par „pašu elegantāko Itālijas eksporta preci”.

Savukārt, jaunā, 27 minūtes garā video sižetā, kas veidots, balstoties uz veco video, tiek stāstīts arī par slavenībām, ar kurām Bruni bijušas intīmas attiecības. Starp tām ir mūziķi Miks Džegers un Ēriks Kleptons. Sižetā citēts arī viņas 2007.gada skandalozais paziņojums par to, ka monogāmija Karlai Bruni liekas garlaicīga.

Francijas pirmā lēdija Karla Bruni

Kopš apprecēšanās ar Francijas prezidentu Nikolā Sarkozī, slavenā vīriešu siržu medniece ir centusies veidot jaunu tēlu. Tāpēc negaidītā video „uzpeldēšana” ir spēcīgs trieciens Francijas pirmajai lēdijai, kura šobrīd ir pamatīgi samulsusi. Vismaz tā stāsta kāds viņas paziņa: „Viņai nav ne mazākās nojausmas, kāpēc šis materiāls „uzpeldējis” tieši šobrīd, bet viņa apzinās, ka šis atgadījums pamatīgi iedragās viņas reputāciju”, - piebilst Karlas paziņa.

Interneta lietotājs Kezals, kurš skandalozo video pulicēja, paziņojis, ka to darījis lai pulcētu pēc iespējas lielāku auditoriju, bet viņa akcija kļuvusi par atbildi „daudz oficiālākajai” dokumentālajai filmai par Bruni, kas nesen demonstrēta franču televīzijā.

Kasjauns.lv/Foto: Bulls Press