Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Pagājušās sezonas NHL vājākā komanda arī jauno sezonu sākusi ar sešiem zaudējumiem pēc kārtas
foto: USA TODAY Sports via Reuters Con
Sanhosē "Sharks" pagājušajā sezonā 82 spēlēs iekrāja vien 47 punktus, arī šī sezona sākusies neveiksmīgi - divi punkti sešos mačos.
Hokejs

Pagājušās sezonas NHL vājākā komanda arī jauno sezonu sākusi ar sešiem zaudējumiem pēc kārtas

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Kolorādo "Avalanche" svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā izcīnīja uzvaru, sagādājot Sanhosē "Sharks" sesto neveiksmi pēc kārtas, kamēr citās spēlēs pie panākumiem tika Losandželosas "Kings" un Vinipegas "Jets".

Pagājušās sezonas NHL vājākā komanda arī jauno sez...

"Avalanche" izbraukumā ar rezultātu 4:1 (2:1, 0:0, 2:0) uzvarēja "Sharks". Pirmajā trešdaļā 2:0 viesu labā panāca Ross Koltons, uz ko mājinieki atbildēja ar precīzu metienu perioda izskaņā, kad vairākumā vārtus guva Viljams Eklunds. Trešās trešdaļas vidū divu vārtu pārsvaru Kolorādo komandai atjaunoja Joels Kiviranta, bet pamatlaika pirmspēdējā minūtē tukšos "Sharks" vārtos ripu raidīja Keils Makars, kurš pirmajos divos vārtus guvumos atzīmējās ar rezultatīvu piespēli. Sanhosē vienība sezonu sākusi ar sešiem zaudējumiem pēc kārtas.

Citā mačā "Kings" viesos ar 4:1 (0:0, 0:0, 4:1) guva panākumu pār Anaheimas "Ducks". Noslēdzošā perioda pirmajā pusē 2:0 Losandželosas komandas labā panāca Adrians Kempe un Alekss Laferjērs. "Ducks" guva vienīgos vārtus mazāk kā divas minūtes līdz pamatlaika beigām, kad viesu vārtsargu pārspēja Raiens Strome, bet atlikušajā spēles daļā "Kings" divas reizes raidīja ripu tukšos mājinieku vārtos, tiekot pie otrās uzvaras pēc kārtas. Ar precīziem metieniem tukšos vārtos izcēlās Kevins Fiala un Maikijs Andersons.

Vēl "Jets" savā laukumā ar 6:3 (0:0, 3:2, 3:1) bija pārāka pār Pitsburgas "Penguins" vienību. Mājinieku labā vārtus guva Vladislavs Namestņikovs, Adams Lovrijs, Marks Šaiflī, Nino Nīderraiters, Kails Konors un Meisons Epltons, kurš arī tika pie rezultatīvas piespēles. "Penguins" rindās ar diviem precīziem metieniem izcēlās Lars Ēlers, bet vienu reizi mājinieku vārtsargu pārspēja Kevins Heiss.