Vairāk nekā sešus miljonus eiro gadā pelnošu Mančestras "City" futbolistu aiztur par telefona nolaupīšanu
foto: REUTERS/SCANPIX
Mateušs Nuņešs (pa kreisii) dod padomus Mančestras "City" uzbrukuma līderim Ērlingam Holannam.
Futbols

Vairāk nekā sešus miljonus eiro gadā pelnošu Mančestras "City" futbolistu aiztur par telefona nolaupīšanu

Kaspars Apsītis

Jauns.lv/LETA

Brazīlijā dzimušais portugāļu futbolists Mateušs Nuņess septembra sākumā Madridē tika aizturēts aizdomās par telefona nolaupīšanu kādam vīrietim naktsklubā.

Vairāk nekā sešus miljonus eiro gadā pelnošu Manče...

Pašlaik 40 miljonus eiro vērtais futbolists, kurš Mančestras "City" komandā par sezonu pelna aptuveni 6,1 miljonu eiro, naktskluba tualetē agrā rīta stundā esot ar varu atņēmis telefonu kādam vīrietim.

26 gadus vecais Portugāles izlases futbolists tika aizturēts 8. septembrī un nogādāts vietējā policijas iecirknī nopratināšanai. "El Mundo" vēsta, ka arests notika ap plkst. 5.30, pēc tam kad viņš tika apsūdzēts par telefona atņemšanu 58 gadus vecam vīrietim, kurš naktskluba "La Riviera" tualetē mēģinājis bez atļaujas nofotografēties ar slaveno sportistu. Nuņess esot atņēmis mobilo telefonu dusmu lēkmē un atteicies to atdot.

Kā ziņo "El Mundo", policija arestu veica pēc tam, kad tika izsaukta uz klubu un konstatēja, ka futbolista rīcībā joprojām atrodas telefons.

Tiek ziņots, ka "City" pussargam tika uzlikti rokudzelži, bet pēc tam viņš nogādāts Arganzuelas rajona policijas iecirknī Madridē. Pēc dažām stundām, kad tika iesaistīts advokāts, futbolistu esot atbrīvojuši.

"El Mundo" ziņoja, ka Nuņesam tiks izvirzītas apsūdzības un viņš tiks tiesāts par šo incidentu. Madrides Valsts policijas preses pārstāvis sacīja: "Es varu apstiprināt, ka 8. septembra agrā rīta stundā Madrides naktsklubā aizdomās par sveša mobilā tālruņa nolaupīšanu tika aizturēts Portugāles pilsonis." Policija apstiprināja, ka aizturētais vīrietis ir dzimis 1998. gadā — tajā pašā gadā, kad dzimis "City" spēlētājs Mateušs Nuņess, taču norādīja, ka nedrīkst komentēt, vai aizdomās turētais ir futbolists.

Kāds labi informēts avots sacīja: "Tagad šis jautājums tiks atrisināts tiesas ceļā." Tomēr situācijas pārzinātāji noliedza, ka Nuņess ir arestēts un viņam izvirzītas apsūdzības. Tiek apgalvots, ka 26 gadus vecais futbolists esot pagrūdis vīrieša roku pēc tam, kad viņš bija pieprasījis nofotografēties, bet tajā brīdī telefons izkritis no rokas. Tiek apgalvots, ka vīrietis pēc tam izsaucis policiju, kas ieradās notikuma vietā, bet aizbrauca, neveicot arestu.

Nuņesa pārstāvji pagaidām nav komentējuši situāciju. Zināms vien tas, ka Portugāles izlases spēlētājs, kurš netika izsaukts uz UEFA Nāciju līgas mačiem, kopā ar draugiem bija devies atpūsties uz Madridi. Nākamajā mačā pēc izlašu loga viņš devās laukumā mača izskaņā pret "Brentford", palīdzot uzvarēt ar 2:1. Pēdējās divās premjerlīgas spēlēs pret Londonas "Arsenal" un Ņūkāslas "United" portugālis netika pie spēles laika, visu maču pavadot uz rezervistu soliņa, bet 24. septembrī izcēlās ar vārtu guvumu Karabao kausa spēlē pret "Watford" (minimāla uzvara ar 2:1) un tika arī pie 90 minūtēm 1. oktobrī UEFA Čempionu līgas mačā pret Bratislavas "Slovan", palīdzot izcīnīt pārliecinošu uzvaru ar 4:0.