"Audas" futbolisti pārspēj "Grobiņu"/LFS un atgriežas ceturtajā vietā
foto: Facebook/ FK "Auda"
FK "Auda" panākums.
Futbols

"Audas" futbolisti pārspēj "Grobiņu"/LFS un atgriežas ceturtajā vietā

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

"Audas" komanda svētdien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas 30.kārtas spēlē mājās ar 2:0 (2:0) pārspēja "Grobiņu"/LFS un atgriezās turnīra tabulas ceturtajā pozīcijā.

"Audas" futbolisti pārspēj "Grobiņu"/LFS un atgrie...

Abi vārti tika gūti spēles pirmajās 16 minūtēs. Vispirms devītajā minūtē ar sitienu no distances bumbu vārtos raidīja Mors Talla, bet septiņas minūtes vēlāk pēc stūra sitiena Antons Tumanovs ieraidīja bumbu savos vārtos.

Uzvaru svinēja arī "Metta", kas apakšgala komandu duelī savā laukumā ar 2:0 (2:0) uzveica "Jelgavu".

Arī šajā spēlē vārti tika gūti pirmajā puslaikā. Vispirms 27.minūtē Kristaps Grabovskis realizēja 11 metru soda sitienu, gūstot savus pirmos vārtus Latvijā, bet kompensācijas laika otrajā minūtē no vārtu priekšas precīzs bija Oleksandrs Kurcevs, kurš pielaboja pret stabu atsitušās bumbas lidojuma virzienu.

"Metta" maču noslēdza desmit vīru sastāvā, jo otrā puslaika beigās neilgā laika posmā divas dzeltenās kartītes nopelnīja Rendijs Šibass.

Jau ziņots, ka ceturtdien "Riga" savā laukumā ar 1:0 pārspēja "Valmieru", piektdien RFS mājās ar 2:0 uzveica "Liepāju", bet sestdien "Tukums 2000"/"Telms" mājās spēlēja 0:0 ar "Daugavpili".

RFS 29 mačos ir sakrājusi 75 punktus, "Riga" komandai ir 69 punkti 30 cīņās, bet "Valmierai" ir 54 punkti 30 mačos. Tālāk ar 41 punktu 28 mačos ir "Auda" un ar 39 punktiem 30 dueļos - "Daugavpils". Pa 29 punktiem guvušas "Grobiņa"/LFS un "Metta" 30 mačos, pa 28 punktiem ir 29 un 30 cīņas aizvadījušajām "Tukums 2000"/"Telms" un "Liepāja" vienībām, bet 21 punkts 30 spēlēs ir "Jelgavai".