Stounsam kompensācijas laikā izdodas nodrošināt neizškirtu starp Mančestras "City" un Londonas "Arsenal"
foto: ZUMAPRESS.com
Kompensācijas laika astotajā minūtē Stounss no tuvas distances ieraidīja bumbu mērķī.
Futbols

Stounsam kompensācijas laikā izdodas nodrošināt neizškirtu starp Mančestras "City" un Londonas "Arsenal"

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Džonam Stounsam gūstot vārtus otrā puslaika kompensācijas laikā, Anglijas čempione futbolā Mančestras "City" svētdien izrāva neizšķirtu pret savu iepriekšējās sezonas ciešāko sāncensi Londonas "Arsenal".

Stounsam kompensācijas laikā izdodas nodrošināt ne...

Mančestrā notikusī spēle noslēdzās ar rezultātu 2:2 (1:2), Žuzepa Gvardiola vadītajai vienībai izglābjoties no pirmā zaudējuma savā laukumā kopš 2022.gada novembra.

Spēles devītajā minūtē savus simtos vārtus "City" komandā guva Ērlings Holanns, norvēģim starp pretinieku aizsargiem saņemot Savinju piespēli un raidot bumbu tīklā. 

Puslaika vidū Gabriels Martinellis pēc gara reida piespēlēja bumbu aiz soda laukuma robežas, no kurienes precīzs bija Rikardo Kalafjori. Pirmā puslaika kompensācijas laika sākumā "Arsenal" jau ieguva vadību, jo pēc stūra sitiena precīzs ar galvu bija Gabriels Magaļaiss, kurš pagājušajā nedēļā guva vienīgos vārtus Ziemeļlondonas derbijā.

Puslaiku londonieši noslēdza desmit vīru sastāvā, jo otrās dzeltenās kartītes dēļ laukums bija jāpamet Leandro Trosāram.

Nepiekāpīga cīņa turpinājās arī otrajā puslaikā un kompensācijas laika astotajā minūtē Stounss no tuvas distances ieraidīja bumbu mērķī - 2:2.

Pēc piecām kārtām līdere ar 13 punktiem ir Mančestras "City"", pa 12 ir "Liverpool" un Birmingemas "Aston Villa" futbolistiem, bet 11 guvusi Londonas "Arsenal".

Iepriekšējā sezonā nu jau savu ceturto titulu pēc kārtas izcīnīja Mančestras "City".