Sāc tagad – ātras un vienkāršas maltās gaļas receptes tieši tev!
foto: Mi
Maltā gaļa ar papriku, sēnēm un sieru
Garšīgi

Sāc tagad - ātras un vienkāršas maltās gaļas receptes tieši tev!

Padomu nodaļa

Žurnāls "100 Labi Padomi"

Maltās gaļas ēdieni ir lieliska izvēle ikvienai, kas vēlas pagatavot ko gardu un vienkāršu ikdienas maltītēm. Maltā gaļa ir ļoti daudzveidīga sastāvdaļa, kuru var izmantot dažādos ēdienos, sākot no klasiskām kotletēm līdz eksperimentiem ar dažādiem dārzeņiem un piedevām. Šajā rakstā uzzināsi, kā dažādot maltās gaļas ēdienus un padarīt tos vēl garšīgākus!

Klasiskās kotletes – vienkāršs un iecienīts ēdiens


Kotletes ir viens no populārākajiem maltās gaļas ēdieniem, kuru var pagatavot ļoti ātri un vienkārši. Izmantojot malto gaļu, olu, rīvmaizi un garšvielas, tu vari cept gardas kotletes, kas būs lieliski piemērotas gan vakariņām, gan pusdienām. Kotletes vari pasniegt ar kartupeļu biezeni, dārzeņiem vai arī uz maizes kā burgerus.


Ātri un garšīgi — maltā gaļa ar dārzeņiem


Ja vēlies pagatavot veselīgu un sabalansētu ēdienu, izmēģini maltu gaļu ar dārzeņiem. Šis ēdiens ir viegli sagatavojams, turklāt tu vari izmantot jebkādus dārzeņus, piemēram, papriku, cukīni vai sēnes. Tas būs lielisks veids, kā iekļaut vairāk dārzeņu savā uzturā un radīt gardu maltīti.


Ēdieni ar maltu liellopu gaļu – bagātīgas garšas un proteīnu avots


Maltā liellopu gaļa ir lielisks proteīnu avots un piedāvā bagātīgu garšu. To var izmantot ne tikai kotletēs, bet arī Boloņas mērcē vai burgeros. Liellopu gaļa ir ideāla izvēle, ja vēlies pagatavot sātīgu un garšīgu maltīti, kas tev dos enerģiju.