Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Cik varētu nopelnīt Džareds Leto par koncertiem Krievijā? Producents nosauc summu, bet Krievijas Ārlietu ministrijas runassieva Zaharova nolamā Leto nosodītājus
foto: CYRIL PECQUENARD/SIPA
Džareds Leto
Slavenības

Cik varētu nopelnīt Džareds Leto par koncertiem Krievijā? Producents nosauc summu, bet Krievijas Ārlietu ministrijas runassieva Zaharova nolamā Leto nosodītājus

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Populārās amerikāņu grupas "Thirty Seconds to Mars" solists Džareds Leto, kurš vēl 3. oktobrī koncertēja "Arēnā Rīga" un drīz pēc tam daudzus šokēja ar saviem izteikumiem par uzstāšanos Krievijā pēc "visu šo problēmu beigšanos", varētu nopelnīt milzīgu naudu, ja tiešām tur uzstāsies.

Cik varētu nopelnīt Džareds Leto par koncertiem Kr...

Summa, kuru Leto varētu nopelnīt ar koncertiem agresorvalstī, ir iespaidīga un mērāma miljonos dolāru, uzskata krievu producents Leonīds Dzjuņiks.

"Džareds Leto nepakļaujas kaut kādam spiedienam. Ja viņš uzskata, ka tā ir pareizi, tā vajag, viņš tā rīkosies. Ja Krievijā atradīsies šāds organizators, kas būs gatavs viņu atvest, samaksāt honorārus, sarīkot koncertu, es domāju, ka šis mākslinieks piekritīs," viņš izteicās izdevumam "aif.ru". Honorāra summa varētu būt no 3 līdz 5 miljoniem dolāru, turklāt tajā nav iekļauts mākslinieka raideris, aprīkojuma izdevumi, pārvadāšana un citas izmaksas, viņš piebilda.

"Krievijā organizēt Džareda Leto koncertu maksā ļoti dārgi, taču es domāju, ka, ja šis mākslinieks tagad atbrauktu uz mūsu valsti, tas būtu ļoti zīmīgi."

Tikmēr odiozā Krievijas Ārlietu ministrijas pārstāve Marija Zaharova ierastā tirgussievas stilā nolamāja tos, kuri uzdrošinās kritizēt Leto simpātijas pret Krieviju. "Dzīvo pagātnē, nesaprotot, ka realitāte ir citāda nekā viņu fīrera kokaīna fantāzijas," paziņoja Zaharova, atkārtojot krievu propagandas iemīļoto tēzi par Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska "narkomāniju". Viens no pirmajiem šādas palamas aizsācējiem bija Kremļa saimnieks Vladimirs Putins, kurš pēc cerētā zibenskara izgāšanās sāka publiskās uzrunās Ukrainas valdību dēvēt par "appīpējušos narkomānu baru".

“Thirty Seconds to Mars” koncerts.

Latvijas fanus priecē rokgrupa “Thirty Seconds to Mars”

Viena no 21. gadsimta nozīmīgākajām rokgrupām “Thirty Seconds to Mars” pasaules konceerttūres ietvaros ar koncertu 3. oktobrī Arēnā Rīga priecēja ...

Pirms dziesmas "A Beautiful Lie" izpildīšanas Leto uzrunāja savus Krievijas fanus viņu dzimtajā mēlē, izsakot pateicību par koncerta apmeklējumu. Tāpat viņš sanākušajiem norādīja, ka "vēlas apmeklēt viņu dzimteni laikā, kad visas šīs problēmas būs beigušās". Noprotams, ka ar vārdiem "šīs problēmas" viņš domājis Krievijas uzsākto karadarbību Ukrainā, kuras rezultātā jau miruši vai tikuši ievainoti vairāk nekā miljons cilvēku.

"Spasibo [paldies]! Mums jūs, puiši, pietrūkāt. Es jums saku: kādu dienu, kad visas šīs problēmas būs beigušās, mēs atgriezīsimies Serbijā, dosimies uz Sanktpēterburgu un arī uz Maskavu," koncertā teica Leto. "Mēs dosimies arī uz Kijivu. Mēs ballēsimies un pavadīsim laiku kopā ar visiem, sarunāts?" piebilda Džareds.

Ukrainas Ārlietu ministrija šādus izteikumus nodēvēja par spļāvienu sejā visiem brīvības cīnītājiem, kuri aizstāv Ukrainu no Krievijas agresijas, bet daudzi fani pauda savu attieksmi komentāros. Mūziķis un aktieris atbildējis uz viņam veltīto kritiku ar komentāru noslēgšanu sociālajā tīklā "Instagram”.