Kanje Vests izteicis vēlmi pārgulēt ar sievasmāti un piedāvājis savai sievai Bjankai Censori uz to skatīties, apgalvo viņa bijusī asistente
foto: BACKGRID/ Vida Press
Kanje Vests ar Bjanku Censori.
Slavenības

Kanje Vests izteicis vēlmi pārgulēt ar sievasmāti un piedāvājis savai sievai Bjankai Censori uz to skatīties, apgalvo viņa bijusī asistente

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Tiek baumots, ka pēc diviem laulībā nodzīvotiem gadiem Kanje Vests un Bjanka Censori nolēmuši šķirties. Kā atklāj viņa bijusī asistente Lorēna Pišota savā prasībā, Vests paudis vēlmi pārgulēt ar savas sievas Bjankas Censori māti.

Kanje Vests izteicis vēlmi pārgulēt ar sievasmāti ...

Jau vēstīts, ka repera Kanje Vesta bijusī asistente iesūdzējusi viņu tiesā par seksuālu uzmākšanos un nelikumīgu darba attiecību pārtraukšanu. Iesniegumā Lorēna Pišota apgalvo, ka reperis esot viņai sūtījis vulgāras īsziņas un veicis seksuālas darbības. Tā, piemēram, viņš esot ieslēdzies vienā istabā ar viņu un masturbējis viņai blakus pirms aizmigšanas. Tāpat Vests Pišotai esot sūtījis fotoattēlus un videoklipus, kuros viņš redzams kopā ar citām sievietēm.

Saskaņā Pišotas iesniegumiem, kas attiecas uz laiku, kad viņa strādāja ar Vestu aptuveni pusotru gadu no 2021. līdz 2022. gadam, 8. oktobrī tika izvirzītas jaunas apsūdzības. Pišota apgalvo, ka viņai tika parādīti ziņojumi, kurus Vests sūtīja savai sievai Bjankai Censori. Šajos ziņojumos Vests izteicis vēlmi nodarboties ar seksu ar Bjankas māti Aleksandru Censori.

Saskaņā ar iesniegumu, Vests it kā "lepni" nosūtījis Pišotai ekrānuzņēmumu no sarunas starp viņu un Censori, kas notika 2022. gada septembrī. Tajā viņš apspriedis savu vēlmi nodarboties ar seksu ar Biankas māti, kura tobrīd viesojās no Austrālijas. 

Pišota arī norāda, ka Vests, kurš vēlāk apprecēja Bianku Censori 2022. gada 
decembrī, viņai parādījis Bjankas atbildi. Tajā Bianka esot teikusi, ka plānojusi tajā nedēļas nogalē iesaistīties intīmās attiecībās ar kādu citu, un piebildusi par savu māti: "Viņa ir precējusies."

Tāpat Pišota arī apgalvo, ka 2022. gada februārī reperis piedāvājis viņu kā "dāvanu" kādam nenosauktam slavenam vīrietim apmaiņā pret to, lai Vests varētu iesaistīties intīmās attiecībās ar viņa draudzeni. Pišota norādīja, ka pēc tam, kad viņa atteikusies no "pretīgā piedāvājuma," nenosauktais vīrietis esot piegājis pie viņas pēc šīs mijiedarbības un pastāstījis, ko Vests bija ierosinājis. 

Kanje Vests un Bjanka Censori iepērkas Tokijā 2024. gada septembrī.

Kanje Vests un Bjanka Censori iepērkas Tokijā 2024. gada septembrī

Vesta juridiskais pārstāvis šīs apsūdzības nosaucis par "nepamatotām" un apsūdzējis Pišotu šantāžā un izspiešanā pēc tam, kad zvaigzne noraidīja viņas seksuālos piedāvājumus. 

Prāvā Pišota, kas ir arī "OnlyFans" modele, sacīja, ka 2022. gadā viņa tika pēkšņi atlaista. Vesta pārstāvis gan norāda, ka Pišota tikusi atstādināta no amata, jo bijusi nekvalificēta un pieprasījusi nepamatotas naudas summas, tostarp 4 miljonu ASV dolāru gada algu.