Rīgā no ceturtdienas līdz sestdienai būs ierobežota satiksme
foto: Ekrānšāviņš
Piektdien no plkst.19.30 līdz 22.30 transportlīdzekļu satiksmi un gājēju kustību nepieciešamības gadījumā ierobežos vai slēgs Reformācijas laukumā.
Runā Rīga

Rīgā no ceturtdienas līdz sestdienai būs ierobežota satiksme

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Saistībā ar Ziemeļeiropas reģiona drošības un ārpolitikas foruma "Rīgas konference 2024", Rīgā no ceturtdienas, 17.oktobra, līdz sestdienai, 19.oktobrim, tiks ieviesti satiksmes ierobežojumi.

Rīgā no ceturtdienas līdz sestdienai būs ierobežot...

Ceturtdien, 17.oktobrī, no plkst.14 līdz 22 nepieciešamības gadījumā ierobežos vai slēgs transportlīdzekļu satiksmi un gājēju kustību Poļu gātes un Pils ielas krustojumā, Daugavas gātes un Pils ielas krustojumā, kā arī Daugavas gātē pretī Latvijas Nacionālā vēstures muzeja galvenajai ieejai. 

Minētie satiksmes ierobežojumi norādītajās vietās spēkā būs arī piektdien, 18.oktobrī, no plkst.8 līdz 23 un sestdien, 19.oktobrī, no plkst.9.30 līdz plkst.14.

Piektdien no plkst.19.30 līdz 22.30 transportlīdzekļu satiksmi un gājēju kustību nepieciešamības gadījumā ierobežos vai slēgs Reformācijas laukumā.

No ceturtdienas, 17.oktobra, plkst.7 līdz sestdienas plkst.20 aizliegs transportlīdzekļu apstāšanos un stāvēšanu Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Daugavas gātei, Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Mazajai Pils ielai, Mazās Pils ielas posmā no Pils ielas līdz Arsenāla ielai un Pils laukumā.

Piektdien no plkst.19.30 līdz 22.30 transportlīdzekļu apstāšanos un stāvēšanu liegs Reformācijas laukumā pie ēkas Reformācijas laukumā 1. Sabiedriskā transporta satiksmi un gājēju kustību pie delegācijas pārstāvju apmeklējamiem objektiem regulēs atbilstoši nepieciešamībai.

Jau ziņots, ka noceturtdienas līdz sestdienai Latvijas Nacionālajā vēstures muzejā Rīgā notiks Ziemeļeiropas reģiona drošības un ārpolitikas forums "Rīgas konference 2024". Šogad foruma uzmanības centrā ir Eiropas drošības nākotne, Ukrainas uzvara karā, sankciju ietekme uz Krievijas ekonomiku un tās iekšējo stabilitāti, NATO 360 grādu stratēģija un globālās partnerības, ANO loma un darba kārtība šī brīža ģeopolitiskajā realitātē, mākslīgā intelekta ietekme uz nacionālo drošību, informācijas telpu un starptautiskajām attiecībām.