Lisas Marijas Preslijas memuāros apgalvots, ka Maikls Džeksons 35 gadu vecumā joprojām bija nevainīgs
foto: CAMERA PRESS/MTI / Vida Press
Preslija un Džeksons salaulājās 1994. gada maijā, kad Džeksonam bijuši 35 gadi, bet viņai 25.
Slavenības

Lisas Marijas Preslijas memuāros apgalvots, ka Maikls Džeksons 35 gadu vecumā joprojām bija nevainīgs

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Šodien, 8. oktobrī, klajā nāca Lizas Marijas Preslijas memuāri "From Here to Great Unknown", ko pēc Preslijas nāves 2023. gada janvārī pabeigusi viņas meita, aktrise Railija Keo. Tajos izklāstītas arī Lizas Marijas attiecības ar dziedātāju Maiklu Džeksonu.

Lisas Marijas Preslijas memuāros apgalvots, ka Mai...

Lisas Marijas Preslijas memuāros atklāts, ka Maikls Džeksons viņai teicis, ka "joprojām ir nevainīgs", kad viņi sāka satikties. Pāris apprecējās 1994. gada maijā, kad Džeksonam bija 35 gadi, bet Preslijai – 25 gadi. Viņu laulība ilga vairāk nekā divus gadus, līdz tā tika šķirta 1996. gada augustā.

Tajā laikā, kad Preslija un Džeksons kļuva romantiski saistīti, viņa vēl bija precējusies ar savu pirmo vīru, mūziķi Deniju Keo.

Savā jaunajā grāmatā Liza Marija Preslija atceras, kā Maikls Džeksons viņai apliecināja savu mīlestību ceļojuma laikā uz Lasvegasu. "Maikls teica: "Es nezinu, vai esi to pamanījusi, bet es esmu pilnībā iemīlējies tevī. Es vēlos, lai mēs apprecētos un tev būtu mani bērni',"" raksta Preslija.

"Sākumā es neko neteicu, bet pēc tam teicu: "Es esmu ļoti glaimota, es pat nevaru runāt." Tajā brīdī es arī jutu, ka esmu viņā iemīlējusies." Drīz pēc tam Preslija un viņas toreizējais vīrs šķīrās draudzīgā ceļā, un viņa sāka attiecības ar Džeksonu.

Viņa grāmatā raksta: "Viņš man teica, ka joprojām ir jaunava. Man šķiet, ka viņš bija skūpstījis Tatumu O'Nīlu un bija izveidojis saikni ar Brūku Šīldsu, taču tas nebija nekas fizisks, izņemot skūpstu. Viņš teica, ka Madonna mēģinājusi ar viņu izveidot attiecības, bet nekas nenotika. Es biju satraukta, jo negribēju pieļaut nepareizu soli."

Džeksons mira no sirdsdarbības apstāšanās 2009. gadā, 50 gadu vecumā, bet Preslija, Elvisa Preslija vienīgais bērns, nomira 54 gadu vecumā no zarnu nosprostošanās, kas radās pēc bariatrijas operācijas komplikācijām.