Gunta Ulmaņa meitai Gunvilai - 18! Jubileju gaviļniece nosvin ar ballīti Holivudas stilā
foto: no privātā arhīva
Pāris nedēļu pēc bijušā Valsts prezidenta Gunta Ulmaņa 85. jubilejas 18. dzimšanas dienu atzīmēja viņa meita vidusskolniece Gunvila Liene Ulmane
Slavenības

Gunta Ulmaņa meitai Gunvilai - 18! Jubileju gaviļniece nosvin ar ballīti Holivudas stilā

Inta Mengiša

Jauns.lv

Pāris nedēļu pēc bijušā Valsts prezidenta Gunta Ulmaņa 85. jubilejas 18. dzimšanas dienu atzīmēja viņa meita vidusskolniece Gunvila Liene Ulmane, kuras mamma ir rotu veikala "Upes pērles" īpašniece Dinija Lora.

Gunta Ulmaņa meitai Gunvilai - 18! Jubileju gaviļn...

Kā žurnālam "Kas Jauns" atklāj pilngadniece, viņas jubileja atzīmēta ar ballīti Holivudas stilā, un tā norisinājusies mājās Pārdaugavā, kur Gunvila dzīvo kopā ar mammu Diniju. Pa izritinātu sarkano paklāju ieradušies aptuveni pārdesmit sveicēju – Gunvilas radi un tuvākie draugi –, kā arī, protams, tētis Guntis Ulmanis, kurš mīļajai meitai pasniedza grandiozu sarkanu rožu klēpi. “Tētis atnesa arī milzīgu arbūzu un lasi, zinot, cik ļoti man tie garšo,” pastāsta Gunvila.

Kā Gunvilas mamma Dinija kopā ar jaunietes bērnības draudzeni Nikolu sarīkoja gaviļniecei svinības ar neskaitāmiem pārsteigumiem un kādas dāvanas jubilāre saņēma, skatiet un lasiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!