foto: ddp/Instar / Vida Press
Elvisa Preslija atraitne noraida, iespējams, slavenāko apgalvojumu par "rokenrola karali"
Keilija Speinija, Priscilla Preslija un Sofija Kopola
Slavenības
2023. gada 7. septembris, 13:26

Elvisa Preslija atraitne noraida, iespējams, slavenāko apgalvojumu par "rokenrola karali"

Jauns.lv

“Viņš respektēja faktu, ka man bija tikai 14 gadi!” — tā Elvisa Preslija atraitne Priscilla komentēja slaveno apgalvojumu “rokenrola karaļa” biogrāfijā, ka viņš savu nākamo sievu bija pavedis jau uzreiz pēc iepazīšanās pusaudzes vecumā.

Priscillas Preslijas pārsteidzošais izskats

Fani ir šokā par rokenrola karaļa Elvisa Preslija bijušās sievas Priscillas Preslijas maskai līdzīgo seju. Kāpēc gan 72 gadus vecā ...

gallery icon

“Maniem vecākiem bija ļoti grūti saprast, ka Elviss tik ļoti par mani interesējas un kādēļ,” viņa izteicās preses konferencē, apmeklējot Venēcijas filmu festivālu. Saruna ritēja par leģendārā režisora Frānsisa Forda Kopolas meitas Sofijas uzņemto biogrāfisko drāmu “Priscilla” par viņas attiecībām ar “rokenrola karali”, vēsta "Variety".

“Un es tiešām domāju, ka tas bija tādēļ, ka es vairāk klausījos. Elviss Vācijā visos veidos man izkratīja sirdi: par savām bailēm, cerībām, mātes zaudēšanu — kam viņš nekad tā arī netika pāri. Es biju tā, kas patiešām klausījos un viņu mierināju. Tā patiešām bija mūsu saikne. Kaut gan man bija 14, es patiesībā dzīvē biju vecāka — ne gadu ziņā. Tas bija tas, kas piesaistīja. Cilvēki domā: “Ak, tas bija sekss.” Nē, tā nebija. Man nekad nebija seksa ar viņu [tajā vecumā]. Viņš bija ļoti laipns, ļoti maigs, ļoti mīlošs, taču vienlaikus respektēja faktu, ka man bija tikai 14 gadi. Mēs vairāk saskanējām domāšanā, un tās bija mūsu attiecības,” sacīja Priscilla Preslija.

Elvisa Preslija meita un mazmeitas

Rokenrola karaļa Elvisa Preslija meita Liza Marija Preslija ar savām meitām Railiju Keofu un dvīnēm Finliju un Hārperi Lokvudām.

gallery icon

14 gadus vecā Priscilla Boljē iepazinās ar 24 gadus veco Elvisu Āronu Presliju 1959. gada 13. septembrī kādā ballītē viņa īrētajā miteklī Badnauheimā Vācijā, kur viņš dienēja ASV armijā. Viņi apprecējās 1967. gada 1. maijā, bet viņu vienīgā meita Liza Marija Preslija piedzima precīzi pēc deviņiem mēnešiem nākamā gada 1. februārī. Pāris izšķīrās 1973. gadā, bet 1977. gada 16. augustā Elviss nomira 42 gadu vecumā. Diemžēl pāragri mūžs aprāvās arī viņu meitai Lizai Marijai, kura arī varēja palepoties ar “zilo asiņu” vīru — “popa karali” Maiklu Džeksonu, viņa aizgāja 2023. gada 12. janvārī 54 gadu vecumā. Ar to traģēdijas neaprobežojās, jo 2020. gada 12. jūlijā 27 gadu vecumā nošāvās Lizas Marijas dēls Bendžamins.

Cilvēki godina Lizas Marijas Preslijas aiziešanu slavenajā Greislendas savrupmājā

Pēc Lizas Marijas Preslijas nāves 54 gadu vecumā notika publisks piemiņas pasākums. Dievkalpojumā, kas 22. janvārī notika viņas tēva Elvisa ...

gallery icon

“Es nezināju, kādēļ viņš man tik ļoti uzticējās, taču tā bija. Es nekad, nevienu pašu reizi nevienam neteicu, ka tiekamies, arī to viņš mīlēja, to, ka es nekad viņu nenodevu. Nevienam skolā es neteicu, ka tiekos ar viņu. Mēs izveidojām attiecības, un tās ilga līdz brīdim, kad es aizgāju. Ne jau tādēļ, ka viņu nemīlētu, viņš bija mana mūža mīlestība. Man bija tik grūti izturēt viņa dzīvesveidu, un domāju, ka jebkura sieviete to sapratīs. Taču tas nesabojāja mūsu attiecības, mēs joprojām bijām ļoti tuvi. Un , protams, mums bija meita, un es parūpējos, lai viņš vienmēr viņu satiktu. Tas bija tā, it kā mēs nekad nebūtu viens otru atstājuši.”

Runājot par filmu, līdz asarām aizkustinātā Priscilla atzina, ka nav viegli skatīties filmu par sevi. “Sofija izdarīja apbrīnojamu darbu,” viņa sacīja, piebilstot, ka sarunās ar režisori pēc iespējas palīdzējusi filmas tapšanā.

foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Keilija Speinija un Priscilla Preslija

Filmā, kuras pirmizrāde paredzēta 27. oktobrī, atveidotas Priscillas attiecības ar Elvisu no pirmās tikšanās reizes. Priscillu tēlo 25 gadus vecā amerikāņu aktrise Keilija Speinija, bet Elvisu — austrāliešu aktieris Džeikobs Elordi.