Pēc fanu satraukuma Brūsa Villisa meita publisko jaunas fotogrāfijas ar tēvu
foto: NBC/Today Show / BACKGRID/ Vida Press
Aktiera meita Tallula Villisa neslēpj, ka cenšas baudīt katru mirkli kopā ar tēvu.
Slavenības

Pēc fanu satraukuma Brūsa Villisa meita publisko jaunas fotogrāfijas ar tēvu

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Holivudas aktiera Brūsa Villisa talanta cienītāji nesen pauda bažas par viņa veselības stāvokli, redzot jaunākās paparaci fotogrāfijas, kurās iemīļotais aktieris izskatās pavisam apjucis. Lai kliedētu fanu bažas, aktiera meita sociālajā tīklā "Instagram" publiskojusi jaunas bildes ar tēvu.

Pēc fanu satraukuma Brūsa Villisa meita publisko j...

Kāds fans, pārpublicējot fotogrāfiju, bija to papildinājis ar vārdiem: "Skumji dzirdēt, ka Brūss Villiss, iespējams, vairs ilgi nebūs ar mums."

Aktiera meita Tallula Villisa pirmdien publiskojusi jaunas bildes ar tēvu, rakstot: "Es tik ļoti mīlu šo cilvēku, un just emocijas ir grūti, bet esmu ļoti pateicīga, ka tagad ļauju tām plūst cauri sev, nevis no tām norobežojos! No mūžīgā arhīva."

Pirmajā attēlā redzams, kā Brūss maigi skūpsta savu meitu uz galvas, vienlaikus turot viņu aiz pleciem. Tallula ir aizvērusi acis un tur tēva rokas. Nākamajā fotogrāfijā abi līdz ausīm smaida, sēžot pie zupas bļodas. Savukārt trešajā attēlā Brūss izskatās priecīgs, kamēr Tallula šķirsta grāmatu ar viņa fotogrāfijām.

Šī mēneša sākumā Tallula, kuru Brūss audzināja kopā ar bijušo sievu Demiju Mūru un kurai ir vēl divas māsas — Rumere (36) un Skauta (33) —, raidījumā "Today" atklāja, ka viņas tēva stāvoklis ir "stabils, kas šajā situācijā ir labi."

Brūss Villiss 2023. gada 25. septembrī Losandželosā

"Grūti. Ir sāpīgas dienas, bet ir arī tik daudz mīlestības. Tas mani patiesi ir iemācījis neuztvert nevienu mirkli par pašsaprotamu, un es patiesi ticu, ka mēs būtu labākie draugi. Es domāju, ka viņš ir ļoti lepns par mani," sacīja Tallula.