foto: London Entertainment / SplashNews.com/ Vida Press
Atklātībā nonāk pirmās Brūsa Villisa fotogrāfijas pēc sievas sniegtās intervijas par aktiera slimības saasināšanos
Brūss Villiss 2023. gada 25. septembrī Losandželosā.
Slavenības
2023. gada 29. septembris, 07:33

Atklātībā nonāk pirmās Brūsa Villisa fotogrāfijas pēc sievas sniegtās intervijas par aktiera slimības saasināšanos

Jauns.lv

Plašsaziņas līdzekļos parādījušās pirmās Brūsa Villisa fotogrāfijas, kas uzņemtas īsi pēc tam, kad viņa sieva sniedza interviju, kurā pastāstīja par aktiera slimības saasināšanos. Attēlos “cietais rieksts” redzams ar cepuri galvā, lūkojamies pa automašīnas logu.

Paparaci nofotografējuši 68 gadus veco Brūsu Villisu pirmo reizi kopš viņa sievas bijušās modeles Emmas Hemingas intervijas, kurā viņa stāstīja par aktiera cīņu ar demenci.

Filmas “Cietais rieksts” zvaigzne redzēta 25. septembrī Losandželosā, kad viņš sēdēja automašīnas pasažiera sēdeklī. Brūss bija ģērbies tumši zilā vējjakā, un galvā viņam bija platmale.

foto: NBC/Today Show / BACKGRID/ Vida Press
Brūsa Villisa sieva Emma Heminga, viesojoties TV šovā “Today”.

Viesojoties TV šovā “Today”, Emma Heminga pastāstījusi, kā vīra diagnoze ietekmējusi ģimeni: “Demence – tas ir smagi. Tas ir smagi cilvēkam, kuram noteikta diagnoze, un tas ir smagi arī ģimenei.” Jautāta, vai Brūss zina par savu stāvokli, Emma atbildēja: “Grūti pateikt.” Heminga sava vīra slimību nodēvējusi par “svētību un lāstu”. Tuviniekiem bijis grūti saprast, kas īsti notiek ar Brūsu, un pieņemt to.

Brūss Villiss 2023. gada 25. septembrī Losandželosā

gallery icon

2022. gada martā Brūsa Villisa ģimene publiski paziņoja, ka viņam diagnosticēta afāzija (runas funkciju zudums runas centra bojājuma dēļ galvas smadzeņu garozā). Pēc gada aktiera tuvinieki dalījās ar jaunu informāciju par viņa veselību – Brūsam tika noteikta frontotemporālā demence. Šī demences forma ietekmē cilvēka uzvedību, personību un rada komunikācijas problēmas.

Brūss Villiss ar sievu Emmu labdarības pasākumā Ņujorkā

Brūss Villiss un Emma Heminga ir precēti kopš 2009. gada un ģimenē audzina divas meitas.

gallery icon

Brūss Villiss un viņa ģimene

gallery icon