TV

Skandāliem apvītā Elena Dedženeresa atgriežas uz ekrāniem, lai pajokotu vēl pēdējo reizi

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Komiķe, aktrise, rakstniece un televīzijas personība Elena Dedženeresa savā pēdējā stand-up komēdijas speciālizlaidumā straumēšanas servisā "Netflix" stāstīs par slavu, paralēlo pārkošanos un dzīvi pēc tam, kad viņu izsvieda no šovbiznesa

Skandāliem apvītā Elena Dedženeresa atgriežas uz e...

"Labi, ļaujiet man pastāstīt, kas ar mani ir noticis kopš jūs mani redzējāt pēdējo reizi," saka Dedženeresa "Netflix" treilera sākumā. "Es nolēmu nodarboties ar dārzkopību, man ir vistas. Ļaujiet man paskatīties, ko vēl varu jums pastāstīt... kas vēl ir noticis... Ak, jā, mani izsvieda no šovbiznesa! Meitene, kas visiem teica, lai izturamies laipni viens pret otru, izturējās nelaipni."

Elena Dedženeresa bija kādreiz populārā sarunu šova "The Ellen DeGeneres Show" vadītāja. Šis sarunu šovs pirmo reizi tika raidīts 2003. gada 8. septembrī un bija kļuvis par vienu no veiksmīgākajiem un ietekmīgākajiem dienas sarunu šoviem Amerikas televīzijā. Šovs ilga 19 sezonas.

Savā dzimšanas dienā sarunu šova vadītāja Elena Dedženeresa uzdāvināja pavisam jaunas „Mercedes” automašīnas divām nejauši izvēlētām skatītājām zālē. Bet nu viņa arī sev iegādājusies jaunu „Mercedes” sporta auto!

Elenas Dedženeresas jaunā „Mercedes” automašīna

Savā dzimšanas dienā sarunu šova vadītāja Elena Dedženeresa uzdāvināja pavisam jaunas „Mercedes” automašīnas divām nejauši izvēlētām skatītājām zālē. Bet nu ...

2020. gadā Elenu apsūdzēja par nejauku un pat rasistisku attieksmi pret saviem darbiniekiem. Bijušie darbinieki minēja, ka aizkulisēs valda bailes un iebiedēšana, lai gan pats TV šovs bija veidots tā, lai skatītājos vairotu prieku un labestību. Turklāt vairāki darbinieki žēlojās par seksuālu uzmākšanos no TV producentu puses. Dedženeresa norādīja, ka, projektam augot, viņa nespēja kontrolēt visu pati personīgi, tāpēc vairākus pienākumus uzticēja citiem darbiniekiem. 2022. gadā tika pieņemts lēmums šovu slēgt. Dedženeresa atzīmēja, ka skandāls atstāja ietekmi uz šovu, taču lēmumu par tā slēgšanu viņa pieņēmusi citu iemeslu dēļ.

Pēc "The Ellen DeGeneres Show" noslēguma Elena paziņoja, ka vēlas pievērsties citiem projektiem, taču nebija skaidrs, ko tieši viņa plāno darīt. Savā karjeras pēdējā stand-up komēdijas speciālizlaidumā viņa dalīsies ar to, kāda bija viņas dzīve pēc tam, kad viņas vārds tika ierakstīts Holivudas "melnajā sarakstā". Skatāms tas būs jau 24. septembrī.