Slavenības
2021. gada 13. maijs, 20:11

Pēc 19 super veiksmīgiem gadiem slēgs Elenas Dedženeresas populāro sarunu šovu

Jauns.lv

Populārā amerikāņu sarunu šova vadītāja Elena Dedženeresa intervijā žurnālam “The Hollywood Reporter” pavēstījusi, ka 2022. gadā, pēc 19 ēterā aizvadītiem gadiem, slēgs savu populāro TV šovu.

Kā paskaidroja TV šova vadītāja: “Radošam cilvēkam pastāvīgi ir jārisina sarežģīti un interesanti uzdevumi. Lai cik brīnišķīgs būtu šovs, tas pārstājis izvirzīt šādus uzdevumus.” Elena Dedženeresa atklāj, ka par šova slēgšanu aizdomājusies jau 2019. gadā pēc 16. sezonas beigām, tomēr beigu beigās piekritusi pagarināt darbu pie projekta vēl uz trim gadiem.

Komentējot kolēģu izteikumus par atmosfēru šova aizkulisēs un TV projekta producentu iespējamu seksuālu uzmākšanos, Dedženeresa atzīmēja, ka skandāls atstājis ietekmi uz viņas šovu, taču lēmumu to slēgt viņa pieņēmusi citu iemeslu dēļ.

Elena apliecina, ka pagaidām vēl nav izlēmusi, ar ko nodarbosies pēc šova slēgšanas, taču tas “būs saistīts ar kino”. Turklāt TV dīva nolēmusi vairāk pievērsties vides aizsardzībai.

Elenas Dedženeresas jaunā „Mercedes” automašīna

Savā dzimšanas dienā sarunu šova vadītāja Elena Dedženeresa uzdāvināja pavisam jaunas „Mercedes” automašīnas divām nejauši izvēlētām skatītājām zālē. Bet nu ...

gallery icon

Elenas Dedženeresas šova bijušie radošās komandas darbinieki publiski komentējuši to, kas notiek aizkulisēs. Viņi apgalvojuši, ka tur valdot rasisms, bailes un iebiedēšana, lai gan pats TV šovs veidots tā, lai vairotu skatītājos prieku un labestību. Turklāt vairāki no darbiniekiem žēlojušies par seksuālu uzmākšanos no TV producentu puses. Atbildot uz šīm apsūdzībām, Dedženeresa norādīja, ka, projektam augot, viņa nespēja kontrolēt visu pati personīgi, tāpēc vairākus pienākumus uzticējusi pildīt citiem darbiniekiem.

foto: CAMERA PRESS/Tina Paul / Vida Press
Elena Dedženeresa 2003. gadā.

Elenas Dedženeresas šovs TV ēterā ir skatāms jau kops 2003. gada. Visus šos gadus viņa ir bijusi un paliek neaizvietojama tā vadītāja.

foto: ddp / Vida Press
2008. gads. Elena Dedženeresa ar vienu no "Emmy" balvām. Kopumā viņai to ir 11.

Elena par savu darbu saņēmusi 11 “Emmy” balvas, kas ir augstākais apbalvojums televīzijā. Turklāt viņa divas reizes bijusi aicināta vadīt prestižo “Oskara” balvas ceremonijas vakaru.

foto: ©ABC/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
2007. gads. Elena Dedženeresa divas reizes aizcināta vadīt prestižo "Oskara" balvu ceremonijas vakaru.