Slavenības
2020. gada 15. oktobris, 06:55

Elena Dedženeresa pārdod māju, no kuras vasarā pandēmijas laikā vadīja savu sarunu šovu

Jauns.lv

Vasarā populārā amerikāņu TV personība Elena Dedženeresa savu šovu vadīja attālināti no mājām Losandželosā, ar viesiem sarunājoties ar mūsdienu tehnoloģiju iespēju palīdzību. Tagad savu māju elitārajā Montesito rajonā TV dīva pārdod!

Elena Dedženeresa pārdod māju, no kuras 2020. gada vasarā attālināti vadīja savu šovu

gallery icon
33

Elena Dedženeresa izlēmusi par nepilniem 40 miljoniem ASV dolāru šķirties no mājas, kur visu 2020. gada vasaru vadīja savu sarunu šovus. Elena un viņas dzīvesbiedre Porša de Rosi savu kalnā esošo īpašumu pārdod par 39,9 miljoniem ASV dolāru. Īpašums, kuru no ziņkārīgo skatieniem un paparaci sargā augstas sētas, aizņem vairākus hektārus zemes un no tā paveras gleznaini skati uz okeānu. Pie mājas izbūvēts peldbaseins, kuru nav kauns izrādīt fotogrāfijās glancētos žurnālos, savukārt mājas interjers ieturēts dienvidaustrumu Āzijas noskaņās.

foto: Rob Latour/Shutterstock/ Vida Press
Elena Dedženeresa un Porša de Rosi.

Vasarā, vadot savu šovu no Bali noskaņās iekārtotajām mājām, arī šova skatītājiem bija iespēja nedaudz ielūkoties Dedženeresas privātajā telpā. Māju Montesito rajonā Losandželosā TV personība iegādājās tikai pirms gada. 2019. gadā viņa īpašumu nopirka par 27 miljoniem ASV dolāru.

Elenas Dedženeresas jaunā „Mercedes” automašīna

Savā dzimšanas dienā sarunu šova vadītāja Elena Dedženeresa uzdāvināja pavisam jaunas „Mercedes” automašīnas divām nejauši izvēlētām skatītājām zālē. Bet nu ...

gallery icon
5

Pēc mājas iegādes laulātais pāris īpašumu ievērojami paplašinājis, par 1,9 miljoniem dolāru iegādājoties kaimiņos esošo zemi un abas teritorijas apvienojot. Tagad jaunā apvienotā īpašuma kopējā platība sasniedz 3,6 hektārus.

Elena Dedženeresa un Porša de Rosi daudz darba ieguldījušas mājas dizainā un renovācijas darbos, kā arī pilnīgi jaunā drošības sistēmā un namiņa izbūvē miesassargam, kas par pāra drošību rūpējas 24 stundas diennaktī.

Elena Dedženeresa izrāda jauno lauku rančo

gallery icon
17

Iepriekšējais īpašnieks šo māju uzbūvēja 2011. gadā. Galvenajā mājā ir 760 kvadrātmetru  liela dzīvojamā platība, bet tikai četras guļamistabas un četras vannasistabas. Līdzās ir 130 kvadrātmetru liels viesu namiņš.

Galvenās ēkas stiklotās parādes durvis uzreiz ieved lielajā viesistabā, kurā ir koka griesti un kamīns. Virtuves dizainā izmantots melns marmors, eksotiskās koksnes un pati modernākā nerūsējošu materiālu virtuves tehnika.