Latvijas vīriešu hokeja izlase piedalīsies "Kaufland" kausa izcīņā Slovākijā
foto: Edijs Pālens/LETA
Zināmas Latvijas hokeja izlases šī gada noslēdzošās pārbaudes spēles.
Hokejs

Latvijas vīriešu hokeja izlase piedalīsies "Kaufland" kausa izcīņā Slovākijā

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Latvijas vīriešu hokeja izlase decembrī piedalīsies "Kaufland" kausa izcīņā Slovākijā.

Latvijas vīriešu hokeja izlase piedalīsies "Kaufla...

Turnīrs, kurā Latvijas izlase piedalījās arī iepriekšējā sezonā, notiks no 9. līdz 12. decembrim, portālu Jauns.lv informēja Latvijas Hokeja federācijā (LHF). Pagājušā gada decembrī Latvijas izlase ar 5:0 pārspēja Norvēģiju, bet ar 0:3 piekāpās Slovākijai, ieņemot otro vietu. 2025. gada pasaules čempionāts no 9. līdz 25. maijam notiks Stokholmā, kur spēlēs arī Latvijas izlase, un Dānijas pilsētā Herningā.

Latvijas sieviešu izlasei no 12. līdz 15. decembrim Lielbritānijas pilsētā Šefīldā būs jāstartē 2026. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, bet pasaules čempionāts pirmās divīzijas B grupā no 9. līdz 15. aprīlim notiks Lielbritānijas pilsētā Damfrīsā. Latvijas vīriešu U-20 izlase no ceturtā līdz desmitajam novembrim spēlēs Četru nāciju turnīrā Austrijā, bet pasaules čempionāts elites divīzijā Kanādas pilsētā Otavā notiks no 26. decembra līdz 2025. gada 5. janvārim.

Latvijas vīriešu U-18 hokeja izlase Četru nāciju turnīru no 3. līdz 9. februārim aizvadīs Latvijā, bet pasaules čempionāts elites divīzijā ASV Teksasas štatā notiks no 23. aprīļa līdz 5. maijam. Savukārt Latvijas puišu U-17 hokeja izlasei galvenais sezonas starts būs Eiropas Jaunatnes olimpiskās spēles Gruzijā, kas notiks no 9. līdz 17. februārim.