TV

"Caur ērkšķiem uz..." dalībniece Ieva jau pirmajās šova minūtēs aicina Moniku iedzert

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

"Caur ērkšķiem uz..." sestās sezonas pirmajā epizodē pirmo reizi satiekamas desmit dāmas, kuras nolēmušas ņemt likteni savās rokās un apliecinājušas gatavību pārmaiņām. Kā ik gadu, pirmā tikšanās vieta nemainīga - "ērkšķi" allaž aizsākas Latvijas Zinātņu akadēmijas ēkas pakājē, līdz dāmu pulciņš kļūst arvien kuplāks.

"Caur ērkšķiem uz..." dalībniece Ieva jau pirmajās...

Davai, sadzeram!” jautrā noskaņojumā pie Monikas (29) steidzās Ieva (26). Uzzinot, ka tas nav alkohols, no enerģijas dzēriena “Ērkšķu” dalībniece atteicās. Minesotas programma, kuras ārstēšanas metode alkoholiķiem mēdz palīdzēt, nekādu rezultātu neesot sniegusi: “Es viņai arī pagājušo gadu izgāju cauri, bet, kā redzi, joprojām esmu labā garastāvoklī,” ar cigareti zobos pie Zinātņu akadēmijas smejas Ieva.

Dāmas ātri atrada kopīgu valodu, taču drīz vien viņām pievienojās Elīna (18), kura šovā mēģinās cīnīties ar pašnāvnieciskām domām. Ieraugot Ievas un Monikas zobus, jaunietei bija skaidrs – narkotikas šīm “Ērkšķu” dalībniecēm nav nekas svešs.

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." sestās sezonas dalībnieces

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." sestās sezonas dalībnieces.

Skaties “Caur ērkšķiem uz…” sesto sezonu katru ceturtdienu pulksten 21.10 kanālā “360”, kā arī sev ērtā laikā "Tet TV+"!

"Caur ērkšķiem uz..." sestās sezonas atklāšanas pasākums

Otrdien, 3. septembrī, "Centrālajā stacijā Rīga" tika atklāta sestā sezona raidījumam "Caur ērkšķiem uz...".