Tbilisī desmitiem cilvēku uzbrukuši opozīcijas partijas birojam. VIDEO
foto: Ekrānuzņēmums
Tbilisī desmitiem cilvēku uzbrūk opozīcijas partijas birojam.
Pasaulē

Tbilisī desmitiem cilvēku uzbrukuši opozīcijas partijas birojam. VIDEO

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Gruzijas galvaspilsētā Tbilisi noticis nopietns incidents, kurā vairāki desmiti cilvēku uzbrukuši opozīcijas partijas "Apvienotā nacionālā kustība" centrālajam birojam, ziņo “Novosti-Gruzija”.

Tbilisī desmitiem cilvēku uzbrukuši opozīcijas par...

Tbilisi opozīcijas partijas "Apvienotā nacionālā kustība" centrālajam birojam noticis uzbrukums, kurā piedalījušies vairāki desmiti cilvēku. Uzbrucēji, kuri ieradās aptuveni 20 automašīnās, ielauzās ēkā, izrādot fizisku un verbālu agresiju pret klātesošajiem.

Saskaņā ar partijas sniegto informāciju, uzbrucēju skaits bijis līdz 150, un daži no viņiem bija bruņoti ar nūjām un citiem priekšmetiem. Notikušajā vairāki cilvēki guvuši ievainojumus, un aculiecinieki ziņo, ka uzbrucēji klieguši "jūs zaudēsiet".

"Apvienotā nacionālā kustība" notikušajā vaino valdošo partiju "Gruzijas sapnis", norādot, ka uzbrucēju automašīnu kolonnā bija redzami arī valdošās partijas karogi. 

Jauns.lv jau ziņoja, ka šodien, 26. oktobrī, Gruzijā notiek parlamenta vēlēšanas, kuru rezultāts būs eksistenciāla izšķiršanās par valsts politisko nākotni.