Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Publiskoti Liama Peina autopsijas rezultāti
foto: ROS/Capital Pictures
Mūziķis gāja bojā notikuma vietā, liecina autopsijas ziņojums.
Pasaulē

Publiskoti Liama Peina autopsijas rezultāti

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Argentīnas prokuratūra publicējusi britu superzvaigznes Liama Peina autopsijas rezultātus, norādot, ka mūziķis gāja bojā no vairākām traumām, kas izraisīja iekšējo asiņošanu.

Publiskoti Liama Peina autopsijas rezultāti...
Liams 2. oktobrī Argentīnā apmeklēja bijušā grupas biedra Niala Horana koncertu.

Mūžībā devies britu mūziķis Liams Peins

Trešdien, 16. oktobrī, Argentīnā traģiskos apstākļos bojā gāja 31 gadu vecā britu superzvaigzne Liams Peins. Kā liecina Argentīnas mediji, pirms ...

Jau ziņots, ka trešdien, 16. oktobrī, Argentīnā traģiskos apstākļos, nokrītot no trešā stāva balkona, bojā gāja 31 gadu vecā britu superzvaigzne Liams Peins. Kā liecina Argentīnas mediji, pirms liktenīgā pavērsiena mūziķa hoteļa numuriņā noticis jandāliņš un uzdzīve, bet glābēji, ierodoties notikuma vietā mūziķi vairs nevarēja glābt un konstatēja viņa nāvi.

Kā liecina nule publicētie autopsijas rezultāti, mūziķa nāvi izraisīja 25 kritienā gūtās gan iekšējās, gan ārējās traumas, kas izraisīja iekšējo asiņošanu. Peins kritienā guva gan galvaskausa traumas, gan krūškurvja, vēdera un ekstremitāšu savainojumus. Kā norāda prokuratūra, "uz mūziķa ķermeņa netika atrastas brūces, kas liecinātu par aizstāvēšanos, līdz ar to izmeklētāji uzskata, ka viņa nāvē nav iesaistītas kādas trešās puses".

Toksikoloģijas rezultātus prokuratūra vēl nav publicējusi, tomēr, ka liecina viesnīcas darbinieku sacītais, Peins pirms traģiskā notikuma uzvedies agresīvi - Argentīnas vietējais televīzijas kanāls dalījies ar satraucošiem fotoattēliem no mūziķa viesnīcas numuriņa, kurā manāms sašķaidīts televizora ekrāns, un uz galda redzamas narkotiskās vielas. 

Grupa "One Direction", kas pazīstama arī kā 1D, tika izveidota 2010. gadā, tās sastāvā bija Nials Horans, Liams Peins, Harijs Stailss, Luiss Tomlinsons un Zeins Maliks. Grupa tika dibināta, lai 2010. gadā startētu Apvienotās Karalistes TV šova "The X Factor" septītajā sezonā. Grupa šovā ierindojās trešajā vietā. Pēc konkursa tā parakstīja līgumu ar Saimona Kauela ierakstu kompāniju "Syco Music" un Ziemeļamerikā ar "Columbia Records".2011. gada novembrī "One Direction" izdeva debijas albumu "Up All Night". 2012. gadā tas debitēja pirmajā vietā ASV "Billboard" 200 topā, tādējādi tā kļuva par pirmo Apvienotās Karalistes grupu, kuras debijas albums debitē pirmajā vietā ASV topā. 2012. gadā singls "What Makes You Beautiful" ieguva BRIT balvu kā labākais britu singls. 2012. gadā grupa izdeva savu otro albumu "Take Me Home". Abi albumi sasniedza jaunus rekordus, ierindojās lielāko valstu topu pirmajās vietās. "Billboard" žurnāls grupu nosauca par 2012. gada "labākajiem jaunajiem māksliniekiem", savukārt ziņu mājaslapa "The Huffington Post" 2012. gadu nosauca par "One Direction gadu".