Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
VIDEO: bailēs par savu dzīvību, Niks Džonass bēg no skatuves, kad koncerta laikā uz viņu tiek mērķēts ar lāzeri
foto: Shutterstock
Niks Džonass.
Slavenības

VIDEO: bailēs par savu dzīvību, Niks Džonass bēg no skatuves, kad koncerta laikā uz viņu tiek mērķēts ar lāzeri

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Grupas "Jonas Brothers" koncerts Prāgā tika īslaicīgi pārtraukts pēc tam, kad uz Niku Džonasu tika mērķēts ar lāzera rādītāju, liekot viņam steigšus pamest skatuvi.

VIDEO: bailēs par savu dzīvību, Niks Džonass bēg n...

Sociālajos medijos parādījās incidenta videomateriāls, kurā redzams, kā Niks Džonass koncerta laikā steidzīgi pamet skatuvi, rādot "pauzes" zīmi ar rokām. Prāgas O2 Arēnas pārstāvis apstiprināja, ka šovs tika apturēts uz vairākām minūtēm.

"Mēs varam apstiprināt, ka "Jonas Brothers" uzstāšanās bija jāpārtrauc uz dažām minūtēm, jo kāds izmantoja aizliegtu lāzera rādītāju," sacīja O2 Arēnas Prāga pārstāvis. "Organizācijas dienests reaģēja uz šo situāciju. Pēc dažām minūtēm grupa turpināja savu uzstāšanos."

Pēdējos gados skatuves mākslinieku drošība ir kļuvusi par aktuālu jautājumu, jo mākslinieki arvien biežāk saskaras ar uz skatuves mestiem priekšmetiem vai dīvainiem pieprasījumiem no skatītāju puses.

Šo satraucošo tendenci ir risinājuši vairāki ievērojami mākslinieki, tostarp Teilore Svifta, Harijs Stails, Adele un Kelsija Ballerini. Bažas pieauga vēl vairāk, kad Sviftas augustā plānotie koncerti Vīnē, Austrijā, tika atcelti, kad valsts amatpersonas atklāja iespējamu draudu, kas bija saistīts ar ISIS teroraktu.