Sabiedrība
2014. gada 22. janvāris, 17:04

Pārdaugavā plīsis ūdensvads; 10.tramvaja maršrutā jābrauc ar pārsēšanos

Jauns.lv

Rīgā Viesītes un Bauskas ielas krustojumā plīsis ūdensvads, tāpēc 10.tramvajs (Centrāltirgus-Bišumuiža) kursē līdz bijušajam 4.tramvaja depo Vienības gatvē - tālāku kustību attiecīgajā maršrutā nodrošina 10.autobuss, paziņoja Rīgas sabiedriskā transporta uzņēmuma "Rīgas satiksme" preses sekretārs Viktors Zaķis.

Viņš atzīmēja, ka 10.tramvaja pasažieriem jauna biļete pēc pārsēšanās autobusā nav jāpērk, braucot līdz Bišumuižai.

Pašvaldības ūdensapgādes uzņēmuma "Rīgas ūdens" preses sekretārs Artūrs Mucenieks pastāstīja, ka plīsušais 100 mililitru ūdensvads atrodas zem tramvaja sliedēm, kas būtiski apgrūtina tā remontdarbus. "Ūdensvada plīsis ļoti nepatīkamā vietā - zem tramvaja sliedēm. Mums nāksies celt nost daļu no sliežu plātnes, lai tam piekļūtu. Patlaban bez ūdensapgādes palikušas septiņas astoņas privātmājas. Mēs esam nodrošinājuši ūdens cisternu, lai iedzīvotāji varētu saņemt dzeramo ūdeni," sacīja Mucenieks.

Viņš minēja, ka pagaidām ir grūti prognozēt, kad bojājums varētu būt novērts, aicinot par to interesēties trešdienas vakarā.

"Rīgas satiksme" nodrošina Rīgā pasažieru pārvadājumus ar autobusiem, tramvajiem un trolejbusiem. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Rīgas dome.

BNS