Tā tusētāji Rīgas naktsklubos pavadīja mīlētāju dienu. FOTO
Valentīndienas noskaņa Rīgas naktsklubos valdīja it visur.
Sabiedrība
2014. gada 15. februāris, 20:58

Tā tusētāji Rīgas naktsklubos pavadīja mīlētāju dienu. FOTO

Kasjauns.lv

Svētā Valentīna dienā portāls Kasjauns.lv paviesojās vairākos Rīgas naktsklubos, lai palūkotu, kā tad šogad galvaspilsētas izklaides vietās tika atzīmēta Visu mīlētāju diena.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ik gadu Valentīndienai par godu notiek dažādi pasākumi, arī naktsklubu dzīve sit augstu vilni. Tuvojoties pusnaktij, arī Rīgas naktsklubos līksmību baudīja Valentīndienas ballīšu cienītāji. Dažas atpūtas vietas bija īpaši parūpējušās, lai apmeklētājiem radītu īpašo Valentīndienas noskaņu. Viens no tiem bija naktsklubs Vecrīgā „Mad House”, kurā muzikālus priekšnesumus sniedza dziedātājs un  „Capital  FM” balss Mārtiņš Ruskis, taču par svētku atrakcijām un  klātesošo izklaidi rūpējās radio dīdžejs Toms Barons un talantu  šovā „OKartes skatuve” iepazītā dziedātāja Anete Volmane.

Arī atpūtas vietā „Četri balti krekli” Valentīndienas svinētāju netrūka, un par muzikālo izpildījumu rūpējās Dailes teātru aktieru ansamblis „Ilga”. Savukārt visefektīgāk par Valentīndiena noskaņas radīšanu bija parūpējies naktsklubs „Mai Tai”, kurā Valentīndienas noskaņai pikantāku piesitienu piešķīra apburošās „Boomdolls” dejotājas.

Liela līksmība valdīja arī naktsklubā „Coyote Fly”, kurā Valentīndiena tika svinēta kopā ar grupu „Musiqq”, kuras uzstāšanos iesildīja dziedošais dīdžejs un modelis Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa.

Tā Valentīna dienu svinēja tusētāji un mākslinieki Rīgas naktsklubos

gallery icon
27

Kasjauns.lv, Foto: Anete Janševica