Rīgā bijušais sātana izdzinējs Bobs Larsons sācis velnu izdzīt caur Skype. FOTO. VIDEO
Amerikāņu mācītājs Bobs Larsons līdz šim apbraukājis pasauli, arī Latviju, izbļaujot no cilvēku dvēselēm velnu. Tagad viņš to var darīt no savām mājām, jo piedāvā sātanu izdzīt ar „Skype” palīdzību.
Sabiedrība
2014. gada 18. februāris, 21:32

Rīgā bijušais sātana izdzinējs Bobs Larsons sācis velnu izdzīt caur Skype. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Pasaulslavenais nešķīsteņu izdzinējs, amerikānis Bobs Larsons, kurš pirms trīsarpus gadiem paviesojās Rīgā un velnus no cilvēku dvēselēm centās izdzīt gan „Jaunās paaudzes”, gan vasarsvētku dievnamos, nule paziņojis, ka sācis sātanu vajāt arī caur Skype. Bet tas nav bezmaksas pakalpojums…

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

2010. gada vasarā Bobs Larsons pēc harizmātiskās draudzes „Jaunā paaudze” uzaicinājuma viesojās Rīgā un tās dievkalpojumos nodarbojās ar mistisko un publikai diezgan pabaiso sātana izdzīšanas šovu. Toreiz Larsons paciemojās arī Saeimā, kur tikās ar „mācītāju partijas” deputātiem - Jāni Šmitu, Intu Feldmani un Daini Turlo. Toreiz no Larsona uzmanīties aicināja gan mediķi, gan tradicionālo kristīgo konfesiju pārstāvji, bet harizmātisko draudžu pārstāvji nespēja vien slavēt viņa apbrīnojamās spējas. Tikmēr vairums uz Larsona aktivitātēm noraudzījās ar neslēptu skepsi un ironiju.

Tagad vairs Latvijas iedzīvotājiem, kuri tic Larsona spējām, lai atbrīvotos no velna varas, vairs nebūs jāgaida, kamēr Larsons atkal aplaimos Dzintarjūras krastu. Protams, ja ir nauda. Par 295 eiro (aptuveni 215 eiro) viņš piedāvā stundu garu eksorcisma seansu ar Skype starpniecību.

ASV Arizonas štatā esošās Skotsdeilas evanģelikāļu draudzē kalpojošais mācītājs visus aicina izmantot šo unikālo iespēju, apgalvodams, ka savas kalpošanas laikā jau esot paspējis palīdzēt vairāk nekā 20 000 apsēstiem cilvēkiem atbrīvojies no velniem. Te jāteic, ka par klientu trūkumu viņam tā kā nenāktos sūdzēties, jo pēc Larsona pārliecības ar sātanu ir pārņemti 50% no planētas iedzīvotājiem.

Boba Larsona svētais bizness – velna izdzīšana, izmantojot modernās tehnoloģijas
Kasjauns.lv/Foto: ng.lv