Dimiters aicina boikotēt "Latvijas balzama" produkciju un cīnīties pret gejiem. VIDEO
Dziedošais bezdarbnieks Kaspars Dimiters saniknojis uz „Latvijas balzamu” un aicina boikotēt uzņēmuma produkciju, jo tas atbalstot gejus un lesbietes. Viņš boikotam aicinājis pievienoties arī valsts prezidentu Andri Bērziņu.
Sabiedrība
2014. gada 28. februāris, 17:27

Dimiters aicina boikotēt "Latvijas balzama" produkciju un cīnīties pret gejiem. VIDEO

Jauns.lv

Skandalozais dziesminieks jeb, kā viņš pats sevi dēvē, dziedošais bezdarbnieks Kaspars Dimiters aicina boikotēt „Latvijas balzama” produkciju, jo uzņēmums atbalsta „Latvijas homoseksualizāciju”. Dimiters aicinājis „Latvijas balzama” boikotam pievienoties arī Valsts prezidentu Andri Bērziņu.

Dimiteru saniknojis „Latvijas balzama” atbalsts Lesbiešu, geju, biseksuāļu un transpersonu (LGBT) kopienai, kā arī uzņēmuma atteikums sponsorēt parakstu vākšanu referenduma ierosināšanai pret homoseksuālisma propagandu.

Pēc tam, kad pagājušā gada vasarā ASV geju un lesbiešu organizācijas aicināja boikotēt krievu vodku, jo Krievijā ierobežo homoseksuāļu tiesības, pamatots satraukums radās uzņēmumā „Latvijas balzams”, jo tieši mūsu uzņēmumā ražotais degvīns tiek eksportēts uz ASV. Savukārt „Latvijas balzamam” ar Krieviju neesot nekāds sakars, kā vienīgi degvīna šķirņu nosaukums. „Latvijas balzama” īpašnieki - alkoholisko dzērienu ražotāja „SPI Group” pārstāvji nāca klajā ar paziņojumiem, ka viņi degvīnu „Stolichnaya” neražo Krievijā un viņiem nav nekas pret LGBT kopienu, tieši otrādi. Arī Latvijas lesbiešu, geju, biseksuāļu un transpersonu apvienība „Mozaīka” iestājās par „Latvijas balzamu” un aicināja Amerikas un Eiropas gejus neboikotēt Latvijas vodku. Savukārt „SPI Group” ziedoja ievērojamas summas LGBT kopienai. Piemēram, februārī „SPI Group” ziedoja 150 000 ASV dolāru (110 505 eiro) homoseksuālistu tiesību atbalstam Krievijā.

Savukārt tas nav paticis Dimiteram un biedrībai „Sargāsim mūsu bērnus!” (SMB), kura vāc parakstus referendumam par grozījumu veikšanu Bērnu tiesību aizsardzības likumā, lai Latvijā aizliegtu homoseksuālisma propagandu bērniem. Tagad uz „Latvijas balzama” (LB) boikotu aicina dziedošais bezdarbnieks. Dimiteru arī saniknojis fakts, ka „Latvijas balzams” atteicies sponsorēt antigeju referenduma ierosināšanu. Dimiters izsludinātajam boikotam aicina pievienoties arī valsts prezidentu Andri Bērziņu. Dimitera savā blogā nebruks.lv publicējis prezidentam adresētu vēstuli, kurā teikts:

„12. februārī biedrība SMB ar vēstuli vērsās pie LB padomes priekšsēdētāja vietniekа Vala Mendeļejeva, LB padomes priekšsēdētāja Aigara Kalvīša un LB valdes priekšsēdētāja Gunta Āboltiņa - Āboliņa, norādot, ka „mūsdienu LGBT kustības mērķis nepavisam nav cilvēktiesību aizstāvēšana. Šīs kustības galvenais mērķis ir tradicionālas ģimenes, vīrieša un sievietes tradicionālo attiecību un vecāku un bērnu attiecību iznīcināšana”. Vēstulē piedāvājām organizēt tikšanos ar LB uzņēmuma kolektīvu, ieskaitot tā vadību, lai izklāstītu mūsu biedrības parakstu vākšanas iniciatīvas mērķus, kā arī lai atbildētu uz auditorijas jautājumiem.

Piedaloties SMB valdes priekšsēdētājam Iļjam Kozirevam un LB valdes priekšsēdētājam Guntim Āboltiņam - Āboliņam, tikšanās 24. februārī notika.

Āboltiņa - Āboliņa kungs uzņēmuma atbalstu LGBT kustībai joprojām vērtēja pozitīvi. Piedāvājām LB finansiāli atbalstīt arī mūsu biedrības organizēto parakstu vākšanu, taču saņēmām atteikumu. Tātad, pārliecināt LB vadību Āboltiņa - Āboliņa personā nožēlot netradiocionālās seksualitātes atbalstīšanu un apliecināt atbalstu tradicionālām ģimenes vērtībām neizdevās.

Šī fakta dēļ biedrība SMB 25. februārī nolēma aicināt visus referenduma iniciatīvas atbalstītājus boikotēt rūpnīcas „Latvijas balzams” produkciju.

Taču jau 26. februārī saņēmām LB valdes priekšsēdētāja Āboltiņa - Āboliņa kunga parakstītu juridisku draudu dokumentu.

Mēs necīnāmies pret LB, bet PRET LGBT ideoloģiju un šīs kopienas standartu uzspiešanu. Mēs cīnāmies PAR Latvijas sabiedrības nākotni, PAR tradicionālu ģimeni, PAR savu bērnu un mazbērnu tikumību. Mēs nevēlamies, lai LGBT noviržu mazākums savus seksuālos noteikumus diktētu vairākumam.

LB cīņu PRET sabiedrības tradīcijām, normām atbalstīja ar 450 000 ASV dolāriem. Mēs cīnāmies bez naudas, lai šo sabiedrību no tā pasargātu. Ar peļņu, ko ienes legālā tautas nodzirdīšana, LB vēl uzdrīkstas veicināt tautas homoseksualizāciju. LB rīcība ir arī publiska homoseksuālisma propaganda viņu pašu uzņēmuma darbinieku vidū, kuriem arī ir ģimenes, bērni, mazbērni.

Kurš kuram šajā valstī diktēs morāles normas un to aizstāvēšanas noteikums? Homoseksuālismu atbalstoši alkohola ražošanas uzņēmumi vai tomēr valstī dzīvojošie pilsoņi?

Neaizmirsīsim, ka darīšana nav ar Āboltiņa - Ābola vai Kalvīša balzamu. Šis balzams nes Latvijas vārdu. Pēc globālā atbalsta LGBT kustībai, šim uzņēmumam savā nosaukumā no vārda „Latvija” tālākas nelietīgas valkāšanas ir jāatsakās.

Kā tautas pārstāvji, pilsoņi un nevalstiskas organizācijas biedri, lūdzam Jūs, prezident, morāli mūs atbalstīt – pievienoties šim ierosinātajam boikotam un parakstīties par referenduma ierosināšanu grozījumu veikšanai Bērnu tiesību aizsardzības likumā, lai aizliegtu homoseksuālisma propagandu bērniem.”

„Viens malks maina orientāciju” (Dimitera atbalstītā boikota video)
Kasjauns.lv/Foto: Rojs Maizītis, Evija Trifanova/LETA