112
2014. gada 24. marts, 19:02

Inčukalna novadā aiztur no policijas bēgošu dzērājšoferi

Jauns.lv

Reģionālās pašvaldības policijas (RPP) darbinieki Inčukalna novadā aizvadītās nedēļas nogalē aizturējuši kādu iereibušu autovadītāju, kurš nav novaldījis savu spēkratu un izraisījis ceļu satiksmes negadījumu, bet pēc tam meties bēgt, informēja RPP.

Informāciju par to, ka auto ceļa Garkalne – Mālpils un Inčukalns – Ropaži krustojumā noticis ceļu satiksmes negadījums, veicot patrulēšanu apkalpojamā teritorijā, RPP saņēmusi no kāda iedzīvotāja. Ierodoties notikuma vietā, no aculieciniekiem un cietušajiem saņemta informācija, ka ceļu satiksmes negadījuma izraisījušais autovadītājs ir alkohola reibumā un aizbēdzis ar "Subaru" markas automašīnu.

Uzsākot meklēšanas pasākumus, netālu no notikuma vietas RPP darbinieki pamanījuši pazīmēm atbilstošu "Subaru" markas automašīnu

Likumsargi nolēmuši apturēt automašīnu – ieslēdzot gaismas un skaņas signālus un ruporā dodot rīkojumu apturēt spēkratu. "Subaru" vadītājs ignorējis policijas darbinieku norādījumus un palielinājis braukšanas ātrumu, bet tad strauji nobremzējis un meties bēgt.

Alkohola reibums nav ļāvis šoferim tālu aizskriet un aptuveni pēc 500 metriem viņš aizturēts.

Turpmākai izmeklēšanai atbilstoši pārkāpuma piekritībai iereibušais vīrietis nodots Valsts policijas Rīgas reģionālās pārvaldes Kārtības policijas pārvaldes Ceļu policijas bataljona darbinieku rīcībā.

BNS