Vai Roberto izdosies atdarināt Šakiru, bet Ralfam Eilandam – Sergeju Jēgeru? FOTO
Vai tiešām? Interesanti, kā Roberto Meloni šova „Izklausies redzēts” septītajā raidījumā grozīs gurnus kā Šakira, bet Ralfs Eilands dziedās kā Sergejs Jēgers?
Sabiedrība
2014. gada 13. aprīlī, 14:13

Vai Roberto izdosies atdarināt Šakiru, bet Ralfam Eilandam - Sergeju Jēgeru? FOTO

Jauns.lv

Skatītājiem, uzzinot šova „Izklausies redzēts” septītā koncerta izlozi, lielākā intriga ir – vai dziedātājam Roberto Meloni sanāks grozīt gurnus tāpat kā kārdinošajai Šakirai, un, vai tiešām kāds spēs attēlot Sergeju Jēgeru? To redzēsim šovakar!

Vai Roberto izdosies atdarināt Šakiru, bet Ralfam ...

Viens ir būt Šakirai un nodejot „Waka, Waka,” bet pavisam cits– būt kontrtenoram, Latvijas operas zvaigznei Sergejam Jēgeram. Šis uzdevums šovā ticis Ralfam Eilandam. Tieši viņam, kuram līdz šim veiksmīgi izdevies iejusties pasaules labāko dziedātāju tēlā, nu būs, šķiet, neiespējamā misija, jo reti kurš spēj nodziedāt tik augstas notis, turklāt – paliek arī intriga, kā sejā smalkais Ralfs pārtaps par krietni apaļīgāko operdziedātāju, nodziedot aizvadītās vasaras hitu „Rēdereja”!

Ko vēl redzēsim šova „Izklausies redzēts” septītajā koncertā? Samanta Tīna atveidos Lady Gaga, izpildot „Bad Romance”, Dainis Skutelis būs slavenais operdziedātājs Lučiāno Pavaroti, dziedot Žuzepes Verdi āriju „La donna e mobile” no operas „Rigoletto”. Savukārt Liene Greifāne mēģinās līdzināties Laimai Vaikulei, dziedot Raimonda Paula „Viss nāk un aiziet tālumā”, bet aktieris Rihards Lepers iejutīsies sava kolēģa Andreja Mironova tēlā, izpildot „Ostrov nevezeņija” no slavenās kinokomēdijas „Briljantu roka”. Pretējā dzimuma dziedātājā atkal iejutīsies Olga Rajecka, kura šoreiz būs rumāņu grupas „O-zone” dalībnieks, bet Agnese Rakovska būs kanādiešu dziedātāja Alanis Morissette, dziedot „You Oughata Know”.

Viņu priekšnesumus vērtēs žūrija Jānis Šipkēvics, Baiba Sipeniece-Gavare, Valdis Lūriņš un mūziķis Guntis Veits no grupas „Credo”.

TV3 šova „Izklausies redzēts” 7. raidījuma dalībnieki

Šova „Izklausies redzēts” dalībnieki gatavojas 7. raidījumam.

TV3 šova „Izklausies redzēts” 7. raidījuma tapšanas aizkulises

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica, Toms Norde (TV3)