Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Ūdrītis un Balode atklās brīvdabas koncertsezonu Lucavsalas veikparkā
Ilona Balode un Rolands Ūdris.
Kultūra

Ūdrītis un Balode atklās brīvdabas koncertsezonu Lucavsalas veikparkā

Jauns.lv

Turpinot pagājušās vasaras muzikālo tradīciju, ar Rolanda Ūdra un Ilonas Balodes uzstāšanos trešdien, 11.jūnijā, Lucavsalas veikparkā "Riga Wake Park" tiks atklāta brīvdabas koncertsezona.

Ūdrītis un Balode atklās brīvdabas koncertsezonu L...

Kā informēja "Riga Wake Park" vadītājs Juris Poļakovs, koncertā Ūdris jeb Ūdrītis un Balode spēlēs kopā ar bundzinieku Arti Orubu.

Kā norāda Ūdrītis, šajā koncertā mūziķi spēlēs labāko no oriģināldarbiem un skaistāko no dažādām kaverversijām. "Trešdienas ir kā mazās piektdienas, un tās pavadīt brīvībā, saulē un mūzikā ir ļoti pienācīgs veids," pauž mūziķis.

Poļakovs pastāstīja, ka jau pagājušā gada vasarā jaundibinātā tradīcija ar katru koncertu pulcējusi arvien vairāk pozitīvu jauniešu. "Lieliskā pieredze un cilvēku atsaucība ir motivācija tam, lai turpinātu iesākto un piedāvātu arvien jaunus māksliniekus trešdienu vakariem. Arī šai vasarai mums ir lieli plāni," norāda veikparka vadītājs.

Ūdrītis, Balode un Orubs Lucavsalas veikparka apmeklētājus priecēs no plkst.20. Šī pasākuma, kā arī citu veikparkā notiekošo brīvdabas koncertu apmeklējums būs bez maksas.

2013.gada vasarā trešdienās Lucavsalas brīvdabas koncertos uzstājās tādi Latvijas mākslinieki kā Igo, "Astro’n’out" akustiskais sastāvs, "Gaujarts" un citi.

LETA/Publicitātes foto