Lietuvā avārijā sadūrušās 4 fūres, smagi cietuši divi šoferi no Latvijas
Negadījumā ļoti smagi ievainoti divi šoferi no Latvijas un viens - no Polijas. Visi trīs pēc negadījuma ievietoti slimnīcā.
112
2014. gada 3. jūlijs, 21:08

Lietuvā avārijā sadūrušās 4 fūres, smagi cietuši divi šoferi no Latvijas

Jauns.lv

Ceturtdien Lietuvā, Ķēdaiņu rajonā, uz ceļa Panevēža-Ķēdaiņi saskrējušās četras smagās automašīnas un avārijā cietuši četri cilvēki, ziņo portāls "Delfi.lt".

Glābēji atbrīvojuši trīs automašīnās iespiestus cilvēkus un nodevuši viņus mediķiem. Pēc neoficiālas informācijas, cietušie ir Latvijas pilsoņi.

Avārijas dēļ pie Ķēdaiņiem slēgta automaģistrāle A8, automašīnas tiek novirzītas pa apvedceļu.

Pēc sākotnējās informācijas, avārijas vaininieks ir Polijas pilsonis, kurš, braucot Panevēžas virzienā, iebraucis pretējā joslā, kur frontāli sadūries ar smago automašīnu no Latvijas. Latvijas smagajā automašīnā ieskrējusi vēl viena smagā automašīna no Latvijas, bet ceturtā smagā automašīna, kas arī braukusi no Latvijas, avārijā gandrīz nav cietusi.

Viena no automašīnām ir Latvijā reģistrētās SIA "Kreiss" transportlīdzeklis. Uzņēmuma Baltijas pārvadājumu nodaļas menedžeris Artūrs Dukaļskis apstiprināja, ka avārijā cietis "Kreiss" šoferis, kurš nogādāts slimnīcā Lietuvā.

Dukaļskis norādīja, ka uzņēmumam pagaidām nav informācijas ne par šofera veselības stāvokli, ne par negadījuma apstākļiem. Tāpat arī "Kreiss" pārstāvjiem pagaidām nav informācijas, kam pieder pārējie negadījumā iesaistītie transportlīdzekļi. Lietuviešu žurnālists Pauļus Garkausks, kurš šodien bija devies uz avārijas vietu, Latvijas Televīzijas raidījumam "Panorāma" telefoniski pastāstīja, ka negadījumā ļoti smagi ievainoti divi šoferi no Latvijas un viens - no Polijas. Visi trīs pēc negadījuma ievietoti slimnīcā.

Negadījumā cietusī "Kreiss" kravas mašīna no Latvijas bijusi tukša, jo atradusies ceļā uz iekraušanu.

LETA