Būtiski mainīti vilcienu kustības saraksti Daugavpils virzienā
Sīkāka informācija par reisiem pieejama "Pasažieru vilciena" interneta mājaslapā "www.pv.lv".
Sabiedrība
2014. gada 5. augusts, 22:05

Būtiski mainīti vilcienu kustības saraksti Daugavpils virzienā

Jauns.lv

Saistībā ar otrā sliežu ceļa izbūvi posmā Koknese-Pļaviņas nākamnedēļ būtiski mainīsies vilcienu kustības saraksts, informē AS "Pasažieru vilciens".

Nākamnedēļ, 11., 12., 13. un 14.augustā, tiks būtiski mainīti Aizkraukles, Madonas, Krustpils, Daugavpils un Zilupes virzienu vilcienu kustības saraksti.

11. un 12.augustā iecirknī Koknese-Krustpils tiks pārtraukta visu vilcienu satiksme, un šo vilcienu vietā pasažieru pārvadājumus starp Skrīveru, Aizkraukles, Kokneses un Krustpils stacijām, kā arī no Skrīveriem uz Madonu nodrošinās īpaši norīkoti autobusi.

Vairāki dīzeļvilcieni 11., 12., 13. un 14.augustā līdz Krustpils stacijai kursēs apvienotā sastāvā. Daugavpils un Zilupes virzienu dīzeļvilcieni tiks atcelti iecirknī Rīga-Krustpils un kursēs maršrutos Krustpils-Daugavpils-Krustpils un Krustpils-Zilupe-Krustpils. Atcelto vilcienu vietā no Rīgas līdz Kokneses stacijai un no Kokneses uz Rīgu tiks norīkoti papildu dīzeļvilcieni, bet iecirknī Koknese-Krustpils - autobusi.

11. un 12.augustā dīzeļvilciens Nr.704 Rīga, kas parasti atiet plkst.16.12 uz Daugavpili no Rīgas izbrauks plkst.15 un kursēs caur Jelgavas staciju. 12.augustā caur Jelgavu kursēs vilciens Nr.703 Daugavpils, kas aties plkst.6.14 uz Rīgu.

Sīkāka informācija pieejama "Pasažieru vilciena" interneta mājaslapā "www.pv.lv", kur publicēts vilcienu un autobusu kustības saraksts iecirkņos Rīga-Aizkraukle-Krustpils, Rīga-Rēzekne-Zilupe, Rīga-Daugavpils un Rīga-Madona dzelzceļa remontdarbu laikā 11., 12., 13. un 14.augustā, dzelzceļa stacijās, pa dzelzceļa bezmaksas uzziņu tālruni 80001181, kā arī pa uzziņu dienesta tālruni 1188.

LETA, Foto: Ieva Lūka/LETA