Rīgas dome un "Swedbank" trešdien atklās grantu programmas "Atspēriens" 12.konkursu
Runā Rīga
2014. gada 8. septembris, 14:31

Rīgas dome un "Swedbank" trešdien atklās grantu programmas "Atspēriens" 12.konkursu

Jauns.lv

Trešdien, 10.septembrī, plkst. 11 restorānā „Raw Garden””, Skolas ielā 12, notiks Rīgas domes un „Swedbank” grantu programmas “Atspēriens” 12.konkursa atklāšana.

Pasākumā piedalīsies Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta vadītājs Dzintars Balodis un „Swedbank” valdes loceklis, Uzņēmumu apkalpošanas pārvaldes vadītājs Reinis Rubenis. Ar savu pieredzes stāstu – no idejas līdz biznesam – dalīsies pērnā gada “Atspēriena” konkursa laureāts Matīss Eglītis, kura uzņēmums SIA “Smartfoody” ražo un eksportē Latvijā radītus, spēcinošus pārtikas produktus un veselīgas izejvielas.

Grantu programmas “Atspēriens” šā gada otrās kārtas atklāšanas pasākumā tiks iepazīstināts ar konkursa prioritātēm un plāniem, “Atspēriena” mentora kluba iecerēm, kā arī gaidāmo semināru par konkurētspējīgu pieteikumu sagatavošanu.

Rīgas domes un „Swedbank” grantu programmas “Atspēriens” konkurss šogad notiks jau sesto gadu, turpinot veicināt jauno uzņēmumu attīstību. Šobrīd šī ir vienīgā grantu programma Rīgā dibinātiem uzņēmumiem. Kopš 2009.gada Rīgas domes un „Swedbank” grantu programmā „Atspēriens” atbalstītas 105 uzņēmējdarbības idejas, piešķirot kopējo līdzfinansējumu vairāk nekā 760 000 eiro apmērā.

Grantu programmas „Atspēriens” aktualitātēm iespējams sekot līdzi mājaslapā www.atsperiens.lv vai sociālajā vietnē twitter – kontā @Atsperiens.

Karlīna Timofejeva / Foto: Edijs Pālens, LETA