1dienas
19stundas
26minūtes
56sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Iedzīvotājus aicina piedalīties  skriešanas seriālā "Izskrienam Rīgu!"
Runā Rīga

Iedzīvotājus aicina piedalīties skriešanas seriālā "Izskrienam Rīgu!"

Jauns.lv

Iedzīvotājus, gan bērnus un jauniešus, gan pieaugušos un seniorus aicina piedalīties tautas skrējiena seriāla „Izskrienam Rīgu!” ceturtajā posmā, kurš risināsies sestdien, 13. septembrī Kronvalda parkā. Ikviens varēs pārbaudīt savu meistarību, atbilstoši savai sportiskajai sagatavotībai, bet bērniem pēc skrējiena būs iespēja klausīties Ievas Sutugovas vadītās bērnu grupas koncertu, iesaistīties radošajā darbnīcā, un protams, saņemt balvas.

Iedzīvotājus aicina piedalīties skriešanas seriāl...

Skrējiena dalībnieki, atbilstoši vecumam un savām spējām varēs skriet Bērnu grupas skrējienā, Tautas grupas un Meistarības grupas distancē. Dalība skriešanas seriālā ir bez maksas, sacensību sākums plkst. 11.00.

„Tas ir demokrātisks pasākums, kurā katrs var atrast savai varēšanai atbilstošu distanci, turklāt dalība skrējienā ir bez maksas, kas tādējādi ļauj startēt cilvēkiem, kuriem maciņs nav tik „biezs”, tajā skaitā daudziem vecāka gada gājuma ļaudīm. Es ar ģimeni un bērniem šajā skrējienā piedalījos jau pagājušajā gadā un daru to arī šogad, aicinu visus, arī tos, kuri nestartēja iepriekšējos posmos, nākt un skriet Rīgas parkos”, tā skrējienu kādā intervijā raksturo sporta ziņu komentētājs Lauris Lizbovskis.

Seriāls „Izskrienam Rīgu!” šovasar tika organizēts četros posmos dažādos Rīgas parkos. Šogad līdztekus skrējienam ikvienā pasākuma norises vietā paredzēti nelieli teorētiski un praktiski izglītojoši semināri. Ikvienam ir iespēja iesaistīties skriešanas seriālā un piedalīties vienā vai vairākos posmos. Skriešanas seriāla nolikums pieejams interneta vietnē www.sports.riga.lv. Pieteikties dalībai skrējienā iespējams arī sacensību dienā līdz skrējiena sākumam.

Aktualitātes par skriešanas seriālu atrodamas arī sociālajā tīklā „Facebook” - https://www.facebook.com/IzskrienamRigu2014 Tautas sporta skrējiena seriāls četros posmos tiek organizēts, lai popularizētu skriešanu kā veselīga dzīves veida pamatu visu vecumu mērķauditorijai, kā arī, lai dotu iespēju ģimeņu aktīvai brīvā laika pavadīšanai. Skriešanas seriālu „Izskrienam Rīgu!” organizē Rīgas dome, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, to atbalsta veikals „Maratons” un kafija „Melna coffe”.