2014. gada 1. oktobrī, 12:58

"Būs visas zvaigznes!"

Jauns.lv

"Būs visas zvaigznes!"...

Tieši tā sola 2015. gada “Jaunā viļņa” konkursa rīkotāji. Konkurss ilgs desmit dienas Sočos, laukumā pie Ziemeļu mola, blakus jaunajai pasažieru ostas ēkai, kur pāris soļus no jūras ierīkota skatuve un skatītāju zāle ar vairāk nekā 2300 vietām parterā.

Festivāla Galā koncertā tiek piesolīti, piemēram, Poļina Gagarina, Filips Kirkorovs, Dima Bilans, Nikolajs Baskovs un citi Krievijas estrādes spīguļi, kā arī Latvijai nevēlamie Gazmanovs, Valērija un Kobzons. Sanākušos izklaidēs pat kanādiešu R&B dziedātājs Robins Tiks. Citās dienās saietā uz skatuves kāpšot itālis Eross Ramacoti, grupa “Ļeņingrad”, Alla Pugačova, Grigorijs Ļepss, seksīgā meiteņu grupa VIA GRA, Leonīds Agutins, Lielais Simfoniskais orķestris Jurija Bašmeta vadībā, kā arī mūsu Laima Vaikule kopā ar Intaru Busuli.

Cenas uz “Jauno vilni” Sočos gan ir grandiozas. Piemēram, biļetes parterā festivāla atklāšanas dienā maksā no 135 līdz 1445 eiro, bet uz noslēguma koncertu – aptuveni 1520 eiro. VIP sektorā būs 50 galdiņu, no kuriem dārgākais uz vienu vakaru (atkarībā no koncerta vērienīguma) maksās 1950–2735 eiro. Pirms gada Dzintaru koncertzālē biļetes maksāja no 30 līdz 350 eiro par vakaru, VIP biļetes – no 1700 līdz 3500 eiro uz visu festivāla laiku.