Kultūra
2014. gada 12. oktobris, 00:28

"Kino pagalms" rīko eksperimentālu projektu zem jumta "Brīnišķīgā svētdiena"

Jauns.lv

Brīvdabas kinoteātris "Kino pagalms" 19.oktobrī rīko eksperimentālu projektu zem jumta "A Splendid Sunday" jeb "Brīnišķīgā svētdiena" kinoteātrī "Splendid Palace", pavēstīja projekta pārstāve Liene Treimane.

"Kino pagalms" darbojies divas vasaras kā āra kinoteātris.

"A Splendid Sunday" būs kino minifestivāls ar saviesīgu atmosfēru visas dienas garumā, mūziku, nelielām uzkodām, dzērieniem, draugiem un četrām filmām, norādīja Treimane.

Jau no plkst.12 "Splendid Palace" Zaļo zāli pārņems festivāla noskaņa, bet plkst.13 rādīs Ridlija Skota klasiku - filmu "Telma un Luīze". Dienas turpinājumā - Sofijas Kopolas izcilā debija "Jaunavu pašnāvības", brāļu Koenu un Havjēra Bardema benefice "Kur sirmgalvjiem nav vietas” , bet vakara noslēgumā - mūžzaļā Odrijas Hepbernas, režisora Bleika Edvarda un komponista Henrija Mančīni klasiku klasika "Brokastis pie Tifānija".

"Splendid Palace" Zaļā zāle būs atvērta socializēšanās priekam un labai laika pavadīšanai visu dienu - no plkst.12 līdz 23.

Biļetes filmām pieejamas iepriekšpārdošanā interneta veikalos "bilesuserviss.lv" un ekase.lv", kā arī "Splendid Palace" kasē.

BNS