Raidījuma „Eksperti dīvānā” pirmajā sērijā izskan viedokļi par LTV leģendārākajām pārraidēm. FOTO
Vieni no raidījuma ekspertiem ir jauniešu kompānija, kura ikdienā daudz laika pavada kopā savā darbavietā - portāla Draugiem.lv birojā.
Kultūra
2014. gada 12. novembrī, 19:16

Raidījuma „Eksperti dīvānā” pirmajā sērijā izskan viedokļi par LTV leģendārākajām pārraidēm. FOTO

Jauns.lv

Jaunajā LTV raidījumā „Eksperti dīvānā” skatītāji vērtēs Latvijā pieejamo TV saturu, bet atklāšanas raidījumā - vērtēs spilgtākās LTV 60 gadu laikā tapušās pārraides, lai kopā atminētos un salīdzinātu notikumus un televīziju toreiz un tagad.

Raidījuma „Eksperti dīvānā” pirmajā sērijā izskan ...

Turpmāk katru trešdienu kanālā LTV1 varēs vērot jaunu un izklaidējošu raidījumu „Eksperti dīvānā”, kurā piedalīsies septiņas dažāda vecuma draugu kompānijas un ģimenes - ierindas skatītāji, lai katru nedēļu vērtētu Latvijā pieejamo televīziju populārākos raidījumus. Dalībnieku vidū ir apakšveļas veikala vadītāja, jauniešu un draugu grupas, ģimenes, pieredzējušas televīzijas darbinieces, sportists un TV šova „Sapņu līgava” uzvarētājs.

Kā liecina dažādu aptauju un pētījumu dati - Latvijas sabiedrībā viens no populārākajiem brīvā laika pavadīšanas veidiem joprojām ir televizora skatīšanās. Katru vakaru tūkstošiem cilvēku vēro visdažādākās televīzijas programmas, filmas, raidījumus un citas pārraides. „Cilvēki ar lielu nopietnību skatās televīziju, un katram ir viedoklis par redzēto. Reizēm šie viedokļi ir ļoti vērtīgi. Lai sniegtu iespēju arī skatītājiem izteikties par redzēto un, iespējams, palīdzētu raidījumu veidotājiem radīt sabiedrībai noderīgāku saturu, LTV nolēma arī Latvijā piedāvāt „Eksperti dīvānā”,” stāsta raidījuma producente Ilze Jansone.

Televīzija mūsdienās cilvēkiem aizvieto ugunskuru vai ģimenes pavardu, kur pulcēties. Ar šo ikdienas rituāla statusu arī izskaidrojama tās tiešā un nozīmīgā ietekme.

Skatītāji jaunajam izklaides raidījumam var sekot līdzi katru trešdienu LTV1 ēterā pulksten 19.15 ar atkārtojumu tās pašas nedēļas sestdienā.

LTV1 raidījuma „Eksperti dīvānā” prezentācijas pasākums

Jaunajā LTV raidījumā „Eksperti dīvānā” skatītāji vērtēs Latvijā pieejamo TV saturu, bet atklāšanas raidījumā - vērtēs spilgtākās LTV 60 gadu ...

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders