Runā Rīga

Rīgā pasniegs Jaunatnes līdzdalības balvas

Jauns.lv

Trešdien, 14. janvārī, plkst. 18.00 Rīgas jauniešu centrā „Kaņieris” (Kaņiera iela 15) jau trešo gadu pēc kārtas tiks pasniegtas Jaunatnes līdzdalības balvas, lai izteiktu atzinību jaunatnes organizācijām par ieguldījumu darbā ar jauniešiem Rīgā. Balvas pasniegs Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta (RD IKSD) Sporta un jaunatnes pārvaldes priekšnieci Dina Vīksna.

Rīgā pasniegs Jaunatnes līdzdalības balvas...

Jaunatnes līdzdalības balvu pasniedz vairākās nominācijās: „Zelta partneris”, „Līderu inkubators”, „Inovācija 2014”, „Jaunatnes organizāciju vēstnieks”, „Gada sirsnīgākā organizācija” un „Gada lēciens”.

Balvu pasniegšanas ceremonija jau ir kļuvusi par tradīciju un ik gadu iezīmē aizvien jaunas sadarbības iespējas starp Rīgas pašvaldību un jaunatnes nevalstiskajām organizācijām. Ideja par Jaunatnes līdzdalības balvu radās, novērtējot līdzšinējo RD IKSD sadarbību ar jaunatnes organizācijām un ieguldījumu Rīgas jauniešu centra „Kaņieris” izaugsmē.

Karlīna Timofejeva