Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
<<<
112

"Labāk būtu viņā ietriecies," Rīgā pēc konflikta uz ceļa mikroautobuss iekļūst avārijā

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Vakar Rīgā, Ķengaragā, kravas mikroautobusa vadītājs cieta pamatīgā avārijā, ietriecoties stabā. Viņš, domājams, pārāk asi reaģējis uz neadekvāta autovadītāja provokācijām, kas izraisīja avāriju, vēsta "Degpunktā".

"Labāk būtu viņā ietriecies," Rīgā pēc konflikta u...

Pēc avārijas mikroautobuss "Mercedes Benz Sprinter" nav lietojams. "Labi, ka pats netiku kapos," saka šoferis Dmitrijs. Incidentā iesaistīta vēl viena automašīna, tomēr tieša sadursme nav notikusi. Negadījuma iemesls bija kaut kas līdzīgs cīņai uz ceļa.

"Ir tāda vadītāju kategorija - skolotāji uz ceļiem. Lūk, trāpījās tāds viens. Viņš sāka man priekšā bremzēt, es viņu sāku apbraukt, lai apdzītu, bet viņš mani sāka spiest šeit. Nu un viss, mašīna ar kravu tik vienkārši neapturēsi, nu, lūk - izspieda ārā! Es jau pēc notikušā tagad domāju - labāk būtu viņā ietriecies," stāsta Dmitrijs.

foto: Ekrānuzņēmums no TV3 video
Pēc avārijas mikroautobuss "Mercedes Benz Sprinter" nav lietojams.
Pēc avārijas mikroautobuss "Mercedes Benz Sprinter" nav lietojams.

Konflikts uz ceļa sācies metrus 400 atpakaļ. Pie gājēju pārejas ielas galā Dmitrijs piebremzējis, lai pāri palaistu bērnu. Aiz viņa braucošā "Mercedes" apvidus auto šoferim nācies palēnināt gaitu un tas braucēju sadusmojis: "Jā, aizbrauca, viss. Vēl jo vairāk, viņš taču redz atpakaļskata spogulī, ka avārija, bet uzsita pa gāzi un… Reģistratora man diemžēl nav. Tā ir darba mašīna. Šodien šī, rīt cita, tāpēc…"