Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
VIDEO: “Sāku domāt, vai jāķer x stundas soma...” rīdziniekus naktī izbiedē trokšņi pilsētas centrā
foto: Ekrānšāviņš
Troksnis no Vērmanes dārzā sarīkotā "priekšnesuma" bijis dzirdams pat Biķerniekos.
Sabiedrība

VIDEO: “Sāku domāt, vai jāķer x stundas soma...” rīdziniekus naktī izbiedē trokšņi pilsētas centrā

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Tie, kuri dzīvo centrā vai tā tuvumā, pavisam noteikti vakardien ap pulksten 23.00 dzirdēja šāvieniem līdzīgus trokšņus, kas ilga aptuveni desmit minūtes.

VIDEO: “Sāku domāt, vai jāķer x stundas soma...” r...

Salūts ap pusnakti oktobra vidū vairumam varētu šķist pietiekami negaidīts. To, ka vakardien Vērmanes dārzā kāds aptuveni desmit minūtes uguņojis no visas sirds, pamanīja arī virkne sociālo tīklu lietotāju.

“[...] Ir zināms, ka policija pa šo laiku notikuma vietā nespēja ierasties un noskaidrot šaudīšanās apstākļus,” vietnē “X” raksta fotogrāfs Aivars Borovkovs. Viņš norāda, ka troksnis bijis dzirdams arī pie Biķerniekiem.

Tikmēr citi pauž, ka pēkšņais salūts centrā pamodinājis un satraucis bērnus. Kāda sieviete “Facebook” norāda, ka pirmā doma bijusi – ķerties pie x stundas somas [domāts 72 stundu somas] un, ka sajūtas esot bijušas neomulīgas.

Daudzi ir neizpratnē un neziņā par to, vai šāds “priekšnesums” vispār ir ticis saskaņots. Jauns.lv vērsās Valsts polcijā (VP) un Rīgas pašvaldības policijā (RPP), lai noskaidrotu vairāk par šo epizodi, taču atbildes pagaidām nav saņemtas.