3dienas
1stundas
30minūtes
15sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Rīdzinieku ievērībai! Artilērijas un Pērnavas ielas posmā ieviesīs satiksmes izmaiņas
foto: Ieva Čīka/LETA
Ielu uzturēšanas darbu nodrošināšanai Rīgā ieviesīs satiksmes izmaiņas Artilērijas un Pērnavas ielas posmā.
Runā Rīga

Rīdzinieku ievērībai! Artilērijas un Pērnavas ielas posmā ieviesīs satiksmes izmaiņas

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/LETA

Lai uzlabotu ielu uzturēšanas darbu izpildes kvalitāti, līdz piektdienai Rīgā tiks ieviestas satiksmes izmaiņas Artilērijas un Pērnavas ielas posmā, informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Rīdzinieku ievērībai! Artilērijas un Pērnavas iela...

Izmaiņas plānots ieviest Artilērijas ielas posmā no Aleksandra Čaka ielas līdz Jāņa Asara ielai. Minētajā posmā, ielas pusē ar pāra ciparu numerāciju, transportlīdzekļu stāvēšana tiks aizliegta otrdienās no plkst.9 līdz 17. Savukārt ceturtdienās, no plkst.9 līdz 17 aizliegums būs spēkā ielas pusē ar nepāra ciparu numerāciju.

Tāpat izmaiņas plānots ieviest Pērnavas ielas posmā no Aleksandra Čaka ielas līdz Jāņa Asara ielai. Minētajā Pērnavas ielas posmā, ielas pusē ar pāra ciparu numerāciju, transportlīdzekļu stāvēšanu aizliegs no sestdienas plkst.22 līdz svētdienas plkst.8.

Iepriekš jau ziņots, ka līdz 1.novembrim Rīgā vairākos desmitos ielu posmu uzstādīs ceļa zīmes "Apstāties aizliegts" vai ceļa zīmes "Apstāties aizliegts" ar papildu zīmi "Pārējā papildinformācija".

Izmaiņas tiek veiktas, lai uzlabotu ielu uzturēšanas darbu izpildes kvalitāti ne tikai gaidāmajā ziemas sezonā, bet arī pārējos gadalaikos.