Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
<<<
112

Frontālā sadursmē nakts vidū gājis bojā taksometra "Bolt" vadītājs: kas zināms par traģisko avāriju uz šosejas Tīnūži - Koknese

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Pagājušajā naktī, īsi pirms pulksten trijiem, uz šosejas Tīnūži - Koknese Krapes pagastā notika frontāla sadursme starp vieglo un kravas automašīnu. Vieglās automašīnas vadītājs gājis bojā. Jautājums par to, kas vainojams šajā incidentā, nav atbildēts, ziņo "Degpunktā".

Frontālā sadursmē nakts vidū gājis bojā taksometra...

Riepu pēdas zālienā, mašīnu atlūzas un zilais maiss ir vienīgās palikušās smagās sadursmes liecības par to, ka nakts vidū gājis bojā taksometra "Bolt" vadītājs. Par to, ka tas bijis taksometrs, liecina stipri deformētas durvis ar zaļu uzrakstu, kā arī kases lente čeku izsniegšanai klientiem. Tomēr, kā notikusi avārija, pagaidām nav skaidrs.

Valsts policijā komentēja: "Notikusi vieglās automašīnas "Renault" un kravas automašīnas "Scania" sadursme. Ceļu satiksms negadījuma rezultātā "Renault" vadītājs nomira. Valsts policija sākusi krimināllietu un izmeklē visus negadījuma apstākļus."

Vieglās automašīnas "Renault" detaļas tika izkaisītas desmitiem metru gar šoseju. To vidū varēja redzēt šofera personīgās mantas un citus mašīnas piederumus. Skaidrs, ka ātrums šajā incidentā bija ievērojams. Tuvējā Lobes ciemata iedzīvotāji naktī sajutuši, ka uz šosejas noticis kas nelāgs, taču nav gājuši pārbaudīt. Kāds iedzīvotājs raidījumam "Degpunktā" pastāstīja, ka avārijas uz šīs šosejas nav retums un vietējie iemācījušies uz ceļa būt īpaši piesardzīgi.

"Pēdējā laikā šajā krustojumā notiek avārijas," saka kāds vietējais iedzīvotājs. 

Šogad uz šosejas Tīnūži - Koknese notikuši 18 ceļu satiksmes negadījumi. Tajos cietuši četri cilvēki, divi gājuši bojā. Viens no bojāgājušajiem ir kravas automašīnas šoferis, kurš maijā netālu no Ogres nobrauca grāvī, kur viņa vadītā automašīna apgāzās. Aizpagājušajā naktī bija otrs nāves gadījums šajā ceļa posmā.

Kompānija "Bolt" informēja, ka avārijas brīdī automašīnas "Renault" vadītājs atradies personīgā braucienā un nav pārvadājis pasažierus.