<<<
112

"Es pie sevis nodomāju - ko viņš dara?!" zināms vairāk par nāvējošo motocikla un nomas auto avāriju Rīgas centrā

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Motosezona oficiāli noslēgusies, taču divu dienu laikā Rīgā gājuši bojā divi motociklisti. 2. oktobrī notikusi traģiska avārija uz Vanšu tilta, bet vakar pēcpusdienā - Pulkveža Brieža ielā, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Es pie sevis nodomāju - ko viņš dara?!" zināms va...

Kā pastāstīja aculiecinieks, avārijā iekļuvušais motocikls braucis Ganību dambja virzienā, kad automašīna no Mednieku ielas mēģinājusi veikt kreiso pagriezienu. Motocikla vadītājs uz ceļa sacentās ar citu motociklistu. Taču brauciens pēkšņi aprāvās. Motociklists no visa spēka ietriecās automašīnas sānā un gāja bojā. "Viņš ļoti stipri piespieda gāzi. Es pie sevis nodomāju - ko viņš dara? Te taču ir mašīna. Viņa jau bija izbraukusi, palaidusi garām automašīnas, lai nogrieztos pa kreisi. Un vienkārši - viņš brauca un - Bahs! - avārija," stāsta aculiecinieks.

Vīrietis, kurš kļuva par negadījuma aculiecinieku, sacīja: "Viņi apsteidza mašīnas, kas pa priekšu brauca. Spieda gāzi, pacēlās uz viena riteņa, simts procenti viņš turpināja paātrināties. Nu, manuprāt, 80 līdz 100 kilometri stundā. Tātad tas bija vienkārši neizbēgami. Mašīnām nebija, kur likties. Otrs motocikls nemēģināja braukt uz viena riteņa, kaut gan viņi brauca kopā. Viņš spēja kaut kā izmanevrēt atbildīgi un tur apstāties."

Avārijā iesaistītās automašīnas vadītāja tika nogādāta slimnīcā pie samaņas. Neilgi pēc tam notikuma vietā ieradās bojā gājušā vīrieša tuvinieki. Viņu sāpes vārdos aprakstīt nav iespējams. Plašāk skatieties augstāk pievienotajā video.